2019 yaz sezonu tesettür şal modelleri

2019 yaz sezonunda birbirinden renkli ve farklı şal modelleri karşımıza çıkıyor. Armine, Aker, Boyner, Beymen gibi markaların kataloglarında yer alan, her tarza hitap eden şal modelleri, kombinlerinizle bütünleştiğinde sizlere farklı bir hava katacaktır. Sizler için şal modellerinde 2019 modasına yakından baktık. 2019 şal modası, tüm detaylarıyla yasemin.com'da!

Yaz sezonunun en çok tercih edilen modellerinden olan şallar, birbirinden farklı renkleri ve modelleriyle tesettür kombininde her zaman bir adım öne çıkıyor. Elbette bunu sağlamak için bir şal, tek başına yeterli olmayacaktır. Uygulayacağınız kombin stilleri de istediğiniz tesettür kombinini oluşturmanız da etkilidir. Bir kombini oluştururken dikkat etmeniz gereken nokta basittir: Renk uyumu. Kullandığınız şalın rengine göre tunik ve pantolonlarınızı ve elbiselerinizi belirleyeceğiniz kombinler, özel günlerinizde de gündelik kullanımlarınızda da sizlere hem şıklık hem de rahatlık sağlayacak. Bu içeriğimizde de hem şallarınızla yapabileceğiniz kombin önerilerine hem de şal seçerken dikkat etmeniz gereken noktalara değindik:

şal modelleri 2019

şal modelleri 2019

ŞAL SEÇERKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER

tesettür şal modelleri

tesettür şal modelleri

Bir şal seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli şey, kumaşın yumuşaklığıdır. Bu yumuşaklığın önemli olmasındaki temel sebep; her mevsimde kullanılabiliyor oluşudur. Nitekim tıpkı yumuşaklığı kadar önemli olan bir diğer nokta ise, desen konusudur. Şal üzerinde olan her bir hareketlilik, tunik ve pantolon alırken daha düz ve sade modeller tercih etmenize sebebiyet verecektir. 

şal modelleri ve fiyatları

şal modelleri ve fiyatları

ŞAL MODELLERİNDE KOMBİN ÖNERİLERİ

yeni şal modelleri tesettür

yeni şal modelleri tesettür

BOYNER / ŞAL: 27 TL

LC WAİKİKİ / TUNİK: 80 TL

LC WAİKİKİ / PANTOLON: 70 TL

eşarp şal modelleri

eşarp şal modelleri

ARMİNE / ŞAL: 40 TL

SETRMS / TUNİK: 194 TL

SETRMS / PANTOLON: 140 TL

şal modelleri abiye

şal modelleri abiye

ARMİNE / ŞAL: 30 TL

LC WAİKİKİ / TUNİK: 60 TL

LC WAİKİKİ / PANTOLON: 40 TL

en son çıkan şal modelleri

en son çıkan şal modelleri

TESETTÜR ISLAND / ŞAL: 30 TL

TEKBİR / TUNİK: 70 TL

TEKBİR / PANTOLON: 50 TL

Genç tesettürlü hamileler için salaş spor giyim modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Genç tesettürlü hamileler için salaş spor giyim modelleri

BİR YORUM YAPIN 0