Pileli etekler nasıl kombinlenir?

İlkbahar sezonunun en trend etek modellerinden olan pileli etekler, doğru kombinle oldukça şık bir görünüm elde etmenizi sağlar. Peki pileli etekler nasıl kombinlenir? Pileli eteklerin sahip olduğu temel özellikler nelerdir? İşte pileli etek modasıyla ilgili tüm bilinmesi gerekenler!

Her sezonun vazgeçilmez parçası olan etekler, birbirinden farklı model çeşitleriyle giyenlerde farklı bir aura oluşturabilme imkanı sağlar. Ancak bunu uygularken önem vermeniz gereken en değerli nokta, doğru kombini oluşturmanızdır. Küçük bir aksesuar, çanta, ayakkabı, t-shirt ya da sweatshirt... Uymanız gereken en etkili öneri hareketli-desenli uyumunu yakalamanızdır. Spor ayakkabı ve yazlık çizmelerle rahat bir kombin oluştururken, topuklu ayakkabı ve steletto modelleriyle de havalı ve şık bir hava oluşturabilmeniz mümkündür. İlkbaharın en çok tercih edilen etek türü pileli eteklerdir. Pileli etekler için basic bir sweatshirt, bol gömlek veya crop-top bir parça ile farklı kombin stilleri oluşturulabilir:

PİLELİ ETEK KOMBİN ÖNERİLERİ

Pileli etekleri kombinlerken, dikkat edilmesi gereken birkaç küçük nokta bulunuyor. Bunlara dikkat ettiğimiz taktirde, eteklerimizi olduğundan daha güzel kombinlemiş olabiliriz. Kombin yaparken dikkat etmeniz gereken ilk şey, vücut yapınızdır. 

pileli etek kombinleri

pileli etek kombinleri

Eğer uzun boylu biriyseniz, pileli etekler konusunda istediğiniz boyu tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde hem topuklu hem de spor ayakkabı modelleri, bu vücut yapısına sahip birisi için idealdir.

pileli etek modelleri

pileli etek modelleri

Tersi bir vücut yapısına sahipseniz, spor ayakkabılardan uzak durun ve topuklu bir ayakkabı tercih edin. Bu ayakkabılar, boyunuzu olduğundan daha uzun gösterir ve eteğinizi ortaya çıkartır.

2020 ilkbahar trendlerinde uzun etekler en revaçta yer alan modeller arasındadır. Crop top bir parça veya uzun baskılı bir t-shirt'i içerisinde tutarak cool bir görünüm elde edebilirsiniz. Fakat uzun giyinmek istemiyor ve daha spor bir görünüm elde etmek istiyorsanız, midi boy pileli etek modellerini tercih edebilirsiniz.

Pileli etekler giyen kişide zarif bir görünüm oluşturur. Giyen kişinin boyunun daha uzun görünmesini sağlar ve basenlerin görünümünü ortadan kaldırır. Kombin üzerinde vurguyu bel bölgesine yapar. Davet, günlük yaşam gibi her alanda rahatlıkla tercih edilebilecek bir etek modelidir.

Bebekler için doyurucu gece maması tarifi! Gece tok tutan mama yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Bebekler için doyurucu gece maması tarifi! Gece tok tutan mama yapımı

BİR YORUM YAPIN 0