Sena Sever stiliyle sonbahara özel günlük kombin önerileri

Günlük bir kombin oluştururken, fark etmeden uyguladığınız bir çok hata bulunur. Bu hatalar, özellikle mevsim geçişleri süreci ve yakın zaman dilimlerinde fazlasıyla görülür. Sonbaharın bir güneşli bir rüzgarlı geçirildiği şu günlerde, günlük kombinler oluşturma konusunda da sorunlar yaşanmaya başlanıyor. Sizler için; sonbahar döneminde kullanabileceğiniz birbirinden havalı ve rahat günlük kombin önerilerini derledik. Bunu da, tarzıyla ikon olmayı başarmış Instagram fenomeni Sena Sever ile yaptık. Bu kombin önerilerini uygulayıp geçmişte yaptığınız hataları bıraktığınız zaman, istediğiniz şıklığı elde etmiş olacaksınız. Sonbahara özel birbirinden şık kombin önerileri, tüm detaylarıyla sadece yasemin.com'da!

Sonbahar döneminde kombin hazırlarken en büyük problemlerden biri, hem rahat ve doğal hem de şık bir kombin oluşturmayı aynı anda başarmaktır. Baskılı sweatshirtler, bol desenli etekler, uzun etekler, kazaklar, desenli elbiseler ve hırkalar... Bu sezonun en çok öne çıkan modelleri, bir cümle öncesinde saymış olduğumuz parçalar oluyor. Ancak bu parçalarla kombin hazırlarken, çeşitli hatalara düşülür. Adım adım kışa merhaba dediğimiz şu dönemlerde, uygulayabileceğiniz kombinleri oluştururken; 'Bluzlar ve gömlekler, pantolonlarla nasıl uyum yakalar?', 'Spor ayakkabılar her parçaya uygun mudur?' gibi soruları kendinize sormanız gerekir. Peki sonbahar şıklığını yansıtacak bir günlük kombin oluştururken nelere dikkat edilmeli? Hangi parça, hangi parça ile güzel bir ikili oluşturur? Bu vb. daha pek çok soruya, Instagram'ın en çok takip edilen isimlerinden biri olan Sena Sever'in stilinden yola çıkarak yanıt veriyoruz. İşte sonbahara özel birbirinden şık kombin önerileri ve uygulamanız gereken taktikler:

kombin önerileri 2019

kombin önerileri 2019

GÜNLÜK KOMBİN ÖNERİLERİ

Günlük bir kombin oluştururken dikkat edilmesi gereken küçük kombin tüyoları bulunur. Bu detaylara kısaca bakalım:

rabia sena sever stili

rabia sena sever stili

Sonbahar; serin havanın hakim olduğu bir dönem. Bu sebeple şıklıktan ziyade rahatlık düşünüleceği için spor ayakkabı ve bot tarzı ayakkabı modelleri tercih edilir.

kombin önerileri kadın

kombin önerileri kadın

Fakat sonbahara özel bir kombin oluştururken, topuklu modelleri spor tarzdaki modelleriyle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uzun eteklerle topuklu bot ve çizmeler oldukça şık duracaktır.

günlük kombin önerileri

günlük kombin önerileri

SONBAHARDA GİYİLEBİLECEK KIYAFETLER

Bir gömlek, kazak veya bluz kombinlerken,sizi terletmeyecek modelleri seçmeniz en doğru seçim olacaktır. Bol, geniş yakalı ve terletmeyen kumaşlar önceliğiniz olsun.

uygun fiyatlı kombin önerileri

uygun fiyatlı kombin önerileri

Baskılı sweatshirtlerinizi pantolon yerine hareketli desenlere sahip eteklerle kombinleyip iki hareketli parçadan tatlı bir uyum yakalayabilirsiniz. Bu da bir diğer uygulanması gereken kombin önerisidir.

BİR YORUM YAPIN 0