Sezonun en trend pötikare elbise modelleri

Yaz sezonunun en trend parçalarından olan pötikare elbiseler, doğru kombin ve renk uyumu ile istenilen şıklığı sunuyor. Hoooopstore, Koton, Trendyol gibi ünlü markaların da kataloglarında yer alan pötikare elbise modelleri, her renk ve modelde karşımıza çıkıyor. Peki bir pötikare elbise nasıl kombinlenir? Pötikare elbiseler, hangi fiyat aralıklarında yer alıyor? Pötikare elbiseler, tüm detaylarıyla yasemin.com'da!

Modasını hiçbir zaman kaybetmeyen, vintage de diyebileceğimiz pötikare elbise parçalar, her zaman şık bir görüntü oluşturuyor. Hoopstore, Trendyol, Koton gibi markaların yaz koleksiyonlarında kendisine yer bulan pötikare elbiseler, birbirinden farklı renk ve model seçenekleriyle de göz dolduruyor. Ancak pötikare elbiseleri kombinlerken dikkat edilmesi gereken belli başlı noktalar bulunuyor. Sizler için pötikare elbiseleri kombinlerken uygulamanız gereken elbise kombinlerini derledik. 2019 sezonunun en trend pötikare elbise modellerini ve fiyat aralıklarını da ayrıca bir araya getirdik. İşte pötikare elbise modasının tüm detayları:

PÖTİKARE ELBİSELER NASIL KOMBİNLENİR? SEZONUN TREND PÖTİKARE ELBİSE MODELLERİ

Pötikare bir elbiseyi kombinlerken önem vermeniz gereken şey; renk kombinasyonudur. İkili renk kullanacağınız için ekstra detayları da uyumlu seçmeniz gerekir. Eğer siyah-beyaz bir pötikare elbise kullanıyorsanız, kullanacağınız aksesuar ve parçaları siyah renkle kombinleyin. Siyah dışında bir ton kullanmak istiyorsanız da camel rengi bir trençkot tercih edin.

trendyol pötikare elbise

trendyol pötikare elbise

TRENDYOL: 20 TL

TRENDYOL: 50 TL

Denim parçalar, pötikare modellerin en iyi ekürülerinden biri kabul edilebilir. Bununla birlikte hasır aksesuarlar da pötikare elbiselerle uyum sağlayacaktır.

TRENDYOL: 30 TL

TRENDYOL: 35 TL

Pötikare elbiseler için en uyumlu renklerden biri hardal sarısıdır. Vintage ve retro kavramının en bilindik parçalarından olan pötikare elbiseler; hardal sarısı renkler ve küçük topuklu ayakkabılarla muhteşem bir uyum yakalar.

koton pötikare elbise

koton pötikare elbise

KOTON: 46 TL

KOTON: 52 TL

KOTON: 52 TL

HOOOOPSTORE: 135 TL

HOOOOPSTORE: 135 TL

HOOOOPSTORE: 135 TL

Ütü alırken nelere dikkat edilmeli? 2019 ütü modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Ütü alırken nelere dikkat edilmeli? 2019 ütü modelleri ve fiyatları

BİR YORUM YAPIN 0