2020 bavul modelleri ve fiyatları

2020 yaz sezonunun en çok satın ürünlerinden biri olan bavul modelleri için çeşitli öneriler mevcut. Bir bavul alırken nelere dikkat edilmeli? 2020 bavul modelleri ve fiyatları nasıldır? Bavul yerleştirmenin tüyoları nelerdir? Kıyafetlerinizi rahatlıkla doldurabilmeniz mümkün müdür? 2020'nin trend bavul modelleri ve dikkat edilmesi gerekenler, tüm detaylarıyla birlikte sadece yasemin.com'da!

Tatil denilince akla gelen parçaların başında bavul ve valizler gelir. Seyahat sırasında yanınıza alacağınız elbiseler, mayolar ve bunlar dışındaki daha pek çok ürünü rahatlıkla, alan darlığı sorunu yaşamadan yerleştirmek isteyeceğiniz bavul ve valizler, her zaman için ilk önceliktir. Çünkü tatile giderken yaşanan en büyük sorun, bavul ve valiz hazırlama sürecidir. Peki bir bavul hazırlarken önem vermesi gereken nokta nedir? Bir bavul satın alırken nelere dikkat edilmelidir? Sizler için bavul hazırlarken ve yeni bir bavul satın alırken dikkat edilmesi gerekenlere yakından baktık aynı zamanda 2020'nin trend bavul modellerini ve fiyatlarını derledik.

N11: 380 TL

- Bir bavul içerisine 2-3 kişilik eşya yüklememeniz gerekir. Az bavul olsun düşüncesinden ziyade kişi sayısına göre bavul hazırlamanız, daha kolay bir yerleşim gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.

MATMAZEL: 410 TL

- Bavulunuzun havaalanları ya da otobüs terminallerinde kaybolma ihtimalini gözardı etmeyin. Mutlaka üzerine isminizin yazılı olduğu etiketler yapıştırın.

FLO: 228 TL

YENİ BİR BAVUL SATIN ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Bavulu hazırlarken önem vermeniz gereken 2 nokta bulunuyor. Ancak yeni bir bavul satın alırken dikkat etmeniz gereken bu kadar az değil. Sizler için bu noktaları da listeledik:

TRAVEL SOFT: 158 TL

- Bir bavul ve valiz için önemli olan ağırlık oranıdır. Sizlerin zaten koyacağınız parçalarla ekstra ağırlaştıracağınız bavulunuzu, hafif seçmeniz de yarar var.

TRENDYOL: 180 TL

- Daha rahat bir kullanım sağlamak için 2 tekerlekliler yerine 4 tekerlekli bavulları kullanmalısınız. Bu modeller, 2 tekerliklere oranla sürüş açısından büyük kolaylık sağlar.

POLO: 1000 TL

- Aldığınız bavulun dışına mutlaka dikkat etmelisiniz. Dış kabının sert kabuklu olmamasına önem göstermelisiniz. Yumuşak modeller, ideal olanıdır.

- Bavulunuzun sahip olduğu hacmin daha geniş olmasını istiyorsanız, körüklü modelleri kullanmanız gerekir.

TRENDYOL: 440 TL

Eski dolap ve şifonyerler nasıl yenilenebilir?

İLİŞKİLİ HABER

Eski dolap ve şifonyerler nasıl yenilenebilir?
Kredi kartı nasıl çıkartılır? Kredi kartı çıkarırken gerekli evraklar

İLİŞKİLİ HABER

Kredi kartı nasıl çıkartılır? Kredi kartı çıkarırken gerekli evraklar

BİR YORUM YAPIN 0