Boyunuzu olduğundan daha uzun gösterecek kombin hileleri

Kısa ve orta boylu kadınların bir kombin oluştururken önemsedikleri en dikkat çekici durum boy kavramıdır. Birçok kişi bilmese de, giyecekleri kıyafetlerle boylarını uzun tutmaları mümkün. Peki bu nasıl başarılabilir? Doğru kombin hazırlama teknikleri nelerdir? Boyu uzun göstermek için en uygun ayakkabı ve elbise modelleri nedir? Sizler için boyu uzun göstermenin püf noktalarını derledik.

Bir kombin hazırlarken dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunuyor. Bunlar herkes tarafından bilinen ve uygulanan ince detaylardır. Bunlardan biri, yaptığınız kombinlerle boyunuzu uzatma fırsatıdır. Uygulayacağınız birkaç küçük kombin detayı ile kendinizi olduğunuzdan daha uzun gösterebilmeniz mümkün olacaktır. İster kısa boylu olun ister orta boylu... Amacınız kendinizi hem şık hem de olduğunuzdan daha uzun göstermek ise, bunu rahatlıkla başarabilirsiniz. Peki boyu uzun göstermek konusunda hangi ayakkabı, elbise ve çanta modellerini tercih etmeniz gerekir? Bilinmesi gereken her şey için haberimize yakından göz atın!

BOYU UZUN GÖSTERMENİN YOLLARI

boyu uzun gösteren ayakkabı

boyu uzun gösteren ayakkabı

- Renk cümbüşünden uzak durun. Tek bir renkle kombinlerinizi tamamlayın. Örneğin; düz siyah bir elbise, mavi kot pantolon ve gömlek kombini gibi.

- Bol parçalardan uzak durun. Uzun boylu bir görünüm elde etmek için vücudunuza oturan modelleri kullanın.

uzun görünmek için ne yapmalıyız

uzun görünmek için ne yapmalıyız

- Topuklu ayakkabı tercih ediyorsanız, kombin konusunda elbise ve etek en uygun model olacaktır. Yine yüksek platform bir spor ve sandalet ayakkabı da işinizi görecektir.

- Yatay çizgiler her zaman kilolu gösterir. Bu nedenle bu çizgilerden olabildiğince uzak durun. Boyunuzu uzun tutabilmek için dikine çizgiler tercih edin.

- Çanta konusunda belden biten modeller kullanın.

boyu uzun gösteren elbiseler

boyu uzun gösteren elbiseler

Kazdağları bungalov evleri nerede? Kazdağları İda Natura Bungalov evinin özellikleri

İLİŞKİLİ HABER

Kazdağları bungalov evleri nerede? Kazdağları İda Natura Bungalov evinin özellikleri

BİR YORUM YAPIN 0