Kışın nasıl beyaz giyilir? Beyaz kıyafet kombinleme

Beyaz renk en çok tercih edilen aynı zamanda da kombinlenmesi en zor olan renklerdendir. Peki bir beyaz rengi kış aylarında nasıl kombinlemek gerekir? Beyaz renk ile en uyumlu renkler hangileridir? İçeriğimizde beyaz renk kombinlerken dikkat edilmesi gerekenlere ve sezonun beyaz kıyafetlerine yer verdik. Beyaz renk kombin önerileri ve kombinlerken dikkat edilmesi gereken tüm detaylar ayrıntılarıyla yasemin.com'da!

Her sezonun rengi olarak kabul edilen beyaz renk için en zor olanı; temsil ettiği aydınlık ve ferah kavramlarına uygun bir stil oluşturabilmektir. Her sezona yakışıp uyum sağlayabilen nadir tonlardan olan beyaz renk için sadeliğinin dışında, cesur ve iddialı bir yapıya da sahip denilebilir. Beyaz tona yönelik birçok kombin alternatifi bulunur. Önemli olan, doğru renk geçişlerini sağlamaktır. Beyaz renkli her parça için ayrı bir kombin stili uygulanır. Örneğin beyaz renk bir pantolonu kombinlerken, pantolonun paça kısımlarına dikkat etmeniz gerekir. Giyeceğiniz pantolon havuç veya dar paça bir modelse yarım kazak-bluz ya da bilinen diğer adıyla crop top bir kazak-bluz doğru bir tercih olacaktır. Eğer iki parçalı değil de elbise gibi tek parçalı bir kombin uygulayacaksa, beyazın canlılığını dengede tutacak koyu tonda bir ceket ve ayakkabı kullanılabilir. Beyazın dengeleyici koyu tonları her zaman için kahve ve siyah olacaktır. Bu küçük detaylara uyulduğu taktirde, beyaz kıyafetler nasıl kombinlenir ve beyaz kıyafet kombinlerken yapılmaması gerekenler sorularına da yanıt bulma imkanı oluşmuş olur. Diğer detaylara yakından bakmak ve beyaz renk kombini konusunda daha detaylı bilgiye sahip olmak için içeriğimize yakından bakın:

BEYAZ KIYAFETLER NASIL KOMBİNLENİR?

beyaz gömlek kombinleri

beyaz gömlek kombinleri

Beyaz renk, üzerine ayrıca düşülmesi gereken detaylara sahiptir. Bu detaylardan ilki ayakkabı modelleridir. Beyaz bir elbise ya da bluzu kombinlerken, ayakkabı konusunda tercihiniz, daha soft renklerde bir spor ayakkabı ya da bot olmalıdır. Krem renk, açık ve soft renkler konusunda akla ilk gelen renk olacaktır.

beyaz pantolon kombinleri tesettür

beyaz pantolon kombinleri tesettür

Pantolon konusunda tercihiniz, jean ve yumuşak kesimli pantolonlar olmalıdır. Her ne kadar sezonun trendi bol paça pantolonlar olsa da, beyaz rengi taşımak konusunda jean ve yumuşak kesimli pantolonlar daha doğru olacaktır. Aynı şekilde etek konusunda da tercihiniz yumuşak kesimli parçalar olmalıdır. Çok koyu renk olmamakla birlikte zıt renklerle kombinlenebilir. Örneğin, beyaz bir etek ve kahve tonlu bir gömlek kombini gibi.

uyumlu kombin nasıl yapılır

uyumlu kombin nasıl yapılır

Beyaz kıyafet kombinlerken aksesuar, ayakkabı ve şal kombinleri birlikte hareket ettirilebilir. Şalınızı mavi tonda tercih ettiyseniz, çantanız ve ayakkabınız da bu tonda olabilir. Hareketlilik aksesuar ve çanta uyumunda kullanılabilir.

beyaz elbise tesettür

beyaz elbise tesettür

BEYAZ RENK MODELLER VE FİYATLAR

beyaz pantolon kombinleri tesettür

beyaz pantolon kombinleri tesettür

ZARA: 140 TL - 200 TL

beyaz gömlek kombinleri tesettür

beyaz gömlek kombinleri tesettür

KOTON: 54 TL - 72 TL

beyaz günlük elbise

beyaz günlük elbise

H&M: 279 TL - Y-LONDON: 60 TL

Yuvarlak yemek masası modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Yuvarlak yemek masası modelleri 2020
Hakan Akkaya'dan New York Fashion Week'te bir ilk!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Akkaya'dan New York Fashion Week'te bir ilk!

BİR YORUM YAPIN 0