Parlak pantolonlar nasıl kombinlenir?

Pantolon modası, kendisini sürekli değiştiren ve geliştiren model çeşitlerine sahip. Parlak pantolonlar da bu akımın en çok tercih edilenleri arasında. T-shirt, bluz, deri ceket, kot parçalar ve daha pek çok modelle uyum sağlayan, her sezona eşlik eden parlak pantolonlar için birçok kombin önerisi mevcut. İçeriğimizde parlak pantolon modası için merak edilen tüm soruların yanıtlarını derledik. Detaylar haberimizde.

Pantolon konusunda klasik ve spor modellerden uzak kalıp daha farklı tarzları denemek isteyebilir ve değişik kombinler deneyimleyebilirsiniz. Bu açıdan bakınca, parlak pantolon modelleri sizler için en doğru tercih olacaktır. Sezon trendleri arasında yer alan parlak pantolon modelleri; t-shirt, bluz, gömlek, sweatshirt, kazak gibi her sezonun ve her mevsimin modasına uygun olan modellerle güzel bir uyum sağlıyor. Peki parlak pantolon modellerini kombinlerken nelere dikkat etmek gerekir? Parlak pantolon modellerinde öne çıkan stiller nasıl ve fiyat aralıkları hangi konumda? Parlak pantolon modelleriyle ilgili tüm bilinmesi gerekenlere yakından bakalım:

PARLAK PANTOLONLAR NASIL KOMBİNLENİR?

Parlak pantolon giyerken dikkat etmeniz gereken küçük tüyolar bulunuyor. Pantolonunuzu daha belirgin hale getirmek, kombininizi en şık şekilde sunmak için adım adım bu tüyoları uygulayabilirsiniz. Eğer bluz kullanacaksanız, fırfırlı bir modeli tercih edebilirsiniz. Böylelikle pantolonunuzun ağır havasını da kırmış olursunuz. Diğer kombin detaylarıysa şu şekilde:

parlak pantolon bayan

parlak pantolon bayan

Sarı renk vb. tonlarla oluşturacağınız kombin ile renklerin parlak dokusundan dolayı, ağır bir kombin değil spor bir stil tercih edin. Böylelikle daha dinamik ve genç bir görünüm elde etmiş olursunuz.

parlak gri pantolon

parlak gri pantolon

Gündelik bir kombin oluşturmak isterseniz; ilkbahar ve yaz sezonunda t-shirt, sonbahar ve kış döneminde ise gömlek tercih edin. Daha doğal ve rahat bir tarz elde etmiş olursunuz.

parlak pantolon kombinleri

parlak pantolon kombinleri

Esra Erol stiliyle günlük kombin oluşturma yolları

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol stiliyle günlük kombin oluşturma yolları

BİR YORUM YAPIN 0