2020 krep şal modelleri neler? Krep şal nasıl kombinlenir?

Günümüzün en trend şal modelleri arasında yer alan krep şal modelleri, kışın en çok tercih edilen şal modelleri arasında yer alıyor. Her renkte karşımıza çıkan krep şal modelleri için çeşitli bağlama stilleri ve kombinleme önerileri mevcut. Peki 2020 krep şal modelleri nasıldır? Krep şal modelleri nasıl kombinlenir? Krep şallar nasıl bağlanır? Krep şalların özellikleri nelerdir? İşte krep şallar için tüm bilinmesi gerekenler!

Kış döneminin en trend şallarından olan krep modeller; krem, sarı, bej ve sarı gibi birçok renkle kataloglarda yer alıyor. Tek omuzu kapatan bağlama stiliyle diğer şal modellerinden bir adım öne çıkan krep şal modelleri için, çeşitli kombin önerileri mevcuttur. Bu kombin stillerini uyguladığınız taktirde, istediğiniz şıklığı elde etmeniz ve krep şalınızı daha ön plana çıkarmanız mümkün olacaktır. Ünlü markaların yeni sezon koleksiyonlarında yer alan krep şallar, 2020 modelleriyle dikkat çekiyor. Öyleyse 2020 krep şal modelleri ve krep şal modellerini kombinleme önerilerine yakından bakalım:

krep şal nasıl olur

krep şal nasıl olur

KREP ŞAL MODELLERİ NASIL KOMBİNLENİR?

Krep şalları kombinlerken ilk önce renkleri ele almak gerekir. Nitekim aslına bakarsanız bunu tüm şal modellerinde ya da kombinlerinde, öncelik olarak almanız gerekir. Seçeceğiniz renk, giydiğiniz sezonun trendlerine uygun olmalı. Kışın çoğunlukla kahve, bej ve krem tarzı renkler daha uygundur. Bu sebeple bu renkleri, ön plana alınabilir. Elbette mavi ve pembe, fuşya gibi renkler de oldukça dikkat çekici duracaktır.

desenli krep şal

desenli krep şal

Şalınızın daha sabit durabilmesi için bone takmayı kesinlikle ihmal etmeyin. Krep şallarınızı kombinlerken tunik ve gömlekler, sonbahar sezonu için en tamamlayıcı parçalar olur. Eğer mavi ve pembe gibi renkler kullanıyorsanız, beyaz ve siyah renkte bir tunik ya da gömlek en idealidir.

krep şal kayar mı

krep şal kayar mı

Pantolon konusunda bol paça pantolonlar ve günümüzün trend modelleri arasında yer alan mom jeanler tercih edilebilir. Ayakkabı konusunda ise spor sandaletler sizlere, şık ve rahat bir görüntü sağlayacaktır. Ancak kısa botlar da oldukça havalı bir görünüm sağlayacaktır.

2019 KIŞ KREP ŞAL MODELLERİ

krep şal sefamerve

krep şal sefamerve

SEFA MERVE: 13 TL - 35 TL

krep şal özellikleri

krep şal özellikleri

SEFA MERVE: 35 TL - 45 TL

tok duran şallar

tok duran şallar

FRESH SCARFS: 40 TL

krep şal bağlamaları modelleri 2020

krep şal bağlamaları modelleri 2020

FRESH SCARFS: 40 TL

BİR YORUM YAPIN 0