2019 tesettür modasında gelin başı modelleri

2019 düğün sezonunda, tesettürlü gelinler için tasarlanan gelin başı modelleri oldukça dikkat çekiyor. İster bone şal modellerini, ister dantel modellerini tercih edin. Gelinlik başı modellerini, çiçek ve toka tarzı aksesuarlarla daha renkli hale getirebilirsiniz. 2019 tesettür gelin başı modelleri nelerdir? Tesettür gelin başı aksesuarları nasıl? Sizler için bu sezonun en beğenilen tesettür gelin başı modellerini araştırdık. İşte en beğenilen tesettür gelin başı modelleri...

Tesettür gelinlik modellerinde en çok dikkat çeken gelinlik başı modelleridir. Gelinlik başı modelleri, hem aksesuarları hem de tasarımlarıyla gelinliklere farklı bir anlam katıyor. 2019 tesettür gelin başı modellerinde en çok öne çıkan detay, yüz hatlarının belirgin bir şekilde öne çıkarılması. Bone şal modellerinden yola çıkılarak hazırlanan bu tasarımlar, eski gelin başı modellerinin tam zıttı olarak yalnızca baş bölgesini hakimiyeti altına alıyor. Böylelikle gelinlerin yüz hatları da olduğu gibi görünebiliyor. Bununla birlikte saçlarınızı da gelin başı modeline göre yapmanız, modelin daha ön planda ve daha şık olmasını sağlayacaktır. En çok tercih edilen basık olmayan saç topuzlarıdır. Eğer model basık olursa, yüzünüzde basık görünmüş olur. Peki sezonun trend gelin başı modelleri nelerdir? 

2019 tesettür gelin başı modelleri

2019 tesettür gelin başı modelleri

TESETTÜR GİYİMDE GELİN BAŞI MODELLERİ 2019

tesettür gelin başı aksesuarları

tesettür gelin başı aksesuarları

Gelinlik başınızı seçerken ilk önce gelinlik modelinizi ön plana alın. Gelin başınızın gelinliğinize uygun olmasına dikkat edin. 2019 tesettür gelinlik modellerinde en çok öne çıkan model, şapka modelleri.

Aynı zamanda aksesuar niyetine de kullanılan bu modeller, sade bir gelinlik tercih edenler için idealdir.

tesettür şapkalı gelinlik modelleri

tesettür şapkalı gelinlik modelleri

Şapka kullanmak istemeyenlerin tercihi ise çiçek aksesuarlarının hakim olduğu duvaklar olabilir. Bu modeller, düz bir şekilde inen gelin başı modelleri için bir hareketlilik katacaktır.

tesettür gelin başı 2019

tesettür gelin başı 2019

Bununla birlikte bone şal modelleri de tesettür gelinlik modasının en çok dikkat çekenleri arasında. 

BİR YORUM YAPIN 0