Sebile Ölmez tarzıyla Instagram'a özel kombin oluşturma

Sosyal medya fenomeni, blogger... Şimdilerde ise Kuaförüm Sensin adlı yarışmanın jüri üyesi. Sosyal medyada moda ve güzellik üzerine yaptığı paylaşımlarla fenomen haline gelen Sebi Bebi, asıl adıyla Sebile Ölmez, o çok beğenilen Instagram paylaşımlarını hazırlamak için oldukça emek sarf ediyor. Peki bunu nasıl yapıyor? Sizler için Sebi Bebi'nin Instagram paylaşımlarında uyguladığı stil ve duruşlardan yola çıkarak Instagram'a özel kombin oluşturma yollarını hazırladık.

Sebi Bebi, hayatımıza blogger olarak girdi. Yazdığı blog yazılarında; ilgili olduğu moda ve güzellik alanlarında bilgilerini aktarıyor. Zamanla bu alanda ilerleyen Sebi Bebi, çalışmalarını YouTube'a taşıdı. Kombinleri, stili ve seçtiği mekanlarla Instagram paylaşımlarında oldukça beğenilen Sebi Bebi'nin bunu nasıl başardığı hep merak konusu oluyor. Yüksek beğeniler alan bu fotoğraflar, Instagram'ın en çok beğenilen tarzları arasında. YouTube'de 1 milyon aboneye sahip olan Sebi Bebi, bu konu hakkında bir videoda hazırlamıştı. Biz sizlere, Sebi Bebi'nin en çok beğenilen fotoğrafları üzerinden yola çıkarak, Instagram'a özel kombin oluşturma önerilerini derledik. Bu önerileri uyguladığınız taktirde, istediğiniz fotoğraf kombinini oluşturmanız mümkün olacaktır.

INSTAGRAM'A ÖZEL KOMBİN OLUŞTURMA

sebi bebi süslü

sebi bebi süslü

- Öncelikle ön plana çıkarmak istediğiniz detayı belirlemeniz gerekir. Elbise mi yoksa mekan mı? Eğer mekansa, elbiseyi çok dikkat çeken bir model olarak belirlemeyin. Tam tersi ise, elbiseyi olabildiğine dikkat çekici bir renk ve desen detayında kullanın.

- Fotoğrafınızı çekerken bir konseptiniz olmasına özen gösterin. Örneğin tarihi dokusu olan mistik bir alanda çekim yapacaksanız, kıyafet ve aksesuar kombininizi de buna göre yapın. 

sebile ölmez

sebile ölmez

- Aksesuar konusunda bonkör olun. Bu sıralar oldukça trend olan tak-takıştır modasına uyun ve bileklerinizde birden fazla takıya yer verin. Bunlar olabildiğince dikkat çekmenizi sağlar.

- Filtrede doğallıktan yana olun. Bariz bir filtre uygulandığını hissetirmemeye çalışın. Yok gibi makyaj akımını filtrede de yok gibi efekt düşüncesiyle uygulayın.

sebi bebi instagram

sebi bebi instagram

Aybüke Pusat'ın tercihi 2019 sonbahar sezonu çiçek desenli etek modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Aybüke Pusat'ın tercihi 2019 sonbahar sezonu çiçek desenli etek modelleri

BİR YORUM YAPIN 0