Türkiye'nin ilk muhazafakar giyim fuarı Life Style Turkey CNR Expo'da

Bu yıl 4.'sü düzenlenen Türkiye'nin ilk muhafazakar giyim fuarı Life Style Turkey, 22-24 Ağustos tarihleri arasında CNR Expo'da düzenleniyor. Fuara 30 yakın ülke katılırken, vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

Yasemin.com/ÖZEL

Türkiye'nin ilk muhafazakar giyim fuarı Life Style Turkey, 22-24 Ağustos tarihleri arasında CNR Expo'da düzenleniyor. Katılımın yoğun olduğu fuarı, Yasemin.com editörlerinden Hüsna Köşger yerinde takip etti:

Fuarda abiye, spor, tunik ve eşarp tarzı tesettür giyimin öne çıkan modelleri Life Style Turkey fuarında kullanıcılarını bekliyor. Fuarda yer alan abiye modellerinde parıltılı işlemeler, tunik vb. modellerde ise ekose modelleri hakim.

              2019 - 2020 KIŞ KREASYONUNDA NELER HAKİM?

'BU YIL EKOSE YILI'

Fuarda yer alan yetkililerden birisi olan Zühre Giyim Satış Müdürü Volkan Şahin, 2019 - 2020 Kış kreasyonunda ekosenin etkisini ve sezonun trend renklerini şöyle açıklıyor: 

zühre giyim satış müdürü volkan şahin

zühre giyim satış müdürü volkan şahin

'Bu sene ekose yılı. Hardal, kiremit ve toprak tonlarını oldukça fazla göreceksiniz. Dünya artık rahat kıyafetler giymek istiyor.'

'DESENLİ MEDİNE İPEĞİ ŞALLAR'

Fuarın dikkat çeken bir diğer modeli ise şal ve eşarplar. Yer alan modellerde çoğunlukla, son dönemin de trendleri arasında yer alan medine ipeği görülüyor.

mod akaşmir sosyal medya uzmanı özlem yılmaz

mod akaşmir sosyal medya uzmanı özlem yılmaz

2019 - 2020 Kış kreasyonunun şal ve eşarp modasını, Moda Kaşmir firmasının Sosyal Medya Uzmanı Özlem Yılmaz da, 'Kış kreasyonunda medine ipeği ve şifon şallar yer alacak.' sözleriyle açıklıyor.

'HER ŞEY EL YAPIMI'

Fuarda fabrika işi diye tanımlanan ürünler dışında el işi ürünler de yer alıyor. Kaftan, deri ceket ve hırka gibi parçaların bulunduğu ürünlerde amaç, fuara gelen kişilere etnik kültürleri doğrudan yansıtmak.

life style turkey 2019

life style turkey 2019

Tasarımcılar asıl amaçlarını, 'Bizim ilk hedefimiz geleneksel kıyafetlerimizi dünyaya tanıtmak.' şeklinde ifade ediyor.

KATILIMCILAR NE DÜŞÜNÜYOR?

Fuara işletmeci olarak fikir almak için gelenler de var yeni sezonu yakından görmek isteyenler de. Türkiye'nin tesettür giyim sektöründe bir lider olduğunu belirten katılımcılar fuar açısından ise ikiye bölünmüş durumdalar.

İşletme sahipleri, fuarın küçük ve modellerin tasarım açısından eksik olduğu görüşündeyken kullanıcılar ise modellerin güzel ve fikir açıcı olduğu görüşünde.

Karadeniz Badara Yaylası nerede? Badara yaylası konaklama

İLİŞKİLİ HABER

Karadeniz Badara Yaylası nerede? Badara yaylası konaklama

BİR YORUM YAPIN 0