Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'in stiliyle şık olmanın yolları

Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin, hem oyunculuğu hem de stiliyle beğeni topluyor. Oynadığı her projede tarzını yansıtmayı başaran Ebru Şahin, gündelik yaşamda dolabımızda hep bulabileceğimiz parçalardan kendi giyim kimliğini oluşturmayı başarıyor. Peki Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin, kombin oluştururken hangi parçalara yer veriyor? Sizler için, Ebru Şahin stilinden yola çıkarak günlük bir kombin oluşturduk.

İlk olarak İstanbullu Gelin dizisiyle bizlere merhaba diyen, Hercai dizisiyle şöhreti yakalayan Ebru Şahin; son dönemin en çok aranan ve sevilen oyuncularından biri olarak dikkat çekiyor. Oynadığı dizinin çektiği ilgi şöyle dursun, Şahin de hem tarzı hem de oyunculuğuyla kendisine hayran bırakıyor. Öyle ki Şahin adına açılmış stil sayfaları bile mevcut. Buradan, Ebru Şahin'in hem dizi hem de gündelik yaşam içerisinde tercih ettiği kıyafetler hakkında bilgiye yer veriliyor. Ancak o'nun Hercai'de canlandırdığı Reyyan karakteri, tarzıyla pek de beğenilmiyor. Aynı durum, kendi stili için mevcut değil. Her renk ve modelde parçayı üzerinde görebildiğimiz Şahin, bu yolla kendi giyim kimliğini de oluşturmuş durumda. Biz de içeriğimiz içerisinde, Ebru Şahin'in stilinden yola çıkarak sizler için günlük kombin önerisi oluşturduk. 

günlük kombin önerileri

günlük kombin önerileri

EBRU ŞAHİN STİLİ

ebru şahin stili

ebru şahin stili

Çizgi detayı, her parça ve dönemde dikkat çeken bir stil hareketidir. Uzun, düz renk bir üzerine çizgi detaylı bir elbise, deri veya kot ceketle kombinlendiği taktirde oldukça şık duracaktır.

ebru şahin instagram

ebru şahin instagram

Son dönemin trendi olan deri ve şeffaf çantalar dışında, tıpkı Ebru Şahin'in elinde tuttuğu model gibi, sapı ve kumaşında farklı renklerin tercih edildiği çanta modelleri, oldukça şık ve rahat bir görünüm sağlıyor. Ve her kombine uyum sağlıyor.

ebru şahin kimdir

ebru şahin kimdir

Artık yağmurlu ve serin havaların içerisinde olduğumuz dönemde, bir yağmurluk veya trençkot, dolabınızda mutlaka olması gereken bir parça olarak dikkat çekiyor.

ebru şahin instagram

ebru şahin instagram

Ayakkabı konusunda şu dönem için en trend olan botlardır. Çizme, spor ayakkabı gibi parçalar dışında bu bot modelleri oldukça rahat bir görünüm ve kullanım sağlar.

Fenomen Şüheda Türkoğlu stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen Şüheda Türkoğlu stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

BİR YORUM YAPIN 0