2020 ilkbahar ve yaz ayakkabı trendleri

Ayakkabılar, kombinlerin en tamamlayıcı parçasıdır. Sezonun trendlerine yönelik yapılan bir ayakkabı seçimi, daha ön plana çıkan bir stil oluşturulmasını sağlar. Peki 2020 ilkbahar ve yaz sezonunun trend ayakkabı modelleri neler? Ayakkabı kombininde öne çıkan Shoellery trendi nedir? İşte 2020 ilkbahar yaz ayakkabı trendlerinde öne çıkanlar.

2020 ilkbahar ve yaz sezonunda ayakkabılar için beyaz, taba ve kahve gibi daha soft renkler ön planda oluyor. Geleneksel modeller outdoor ve punk ile birlikte daha değişik stillerin yansıtıldığı flatform, gladyatör sandalet ve leofer ayakkabı modellerinin tercih edildiği 2020 ilkbahar ve yaz ayakkabı trendlerinde bu yılki amaç, alışılagelmiş ezber kalıpları ortadan kaldırıp daha renkli bir görüntü oluşturmak olacaktır. Flatform bir sandalet ayakkabı ve yazlık bir elbiseyle oluşturduğunuz kombin, ayakkabı aksesuarını temsil eden Shoellery trendiyle renklendirilebilir. Shoellery trendi ile, ayakkabılara çiçek, minik taş detaylı süslemeler eklenebilir. Peki genel olarak ilkbahar ve yaz sezonunun ayakkabı trendleri ve detayları nasıl?

2020 İLKBAHAR / YAZ AYAKKABI TRENDLERİ

Flatform ayakkabı: Yüksek topuklu ayakkabılar, 2020 ilkbahar ve yaz sezonunun en trend ayakkabı modeli olarak dikkat çekiyor. Yüksek tabanlı ayakkabılar, yaz sezonunda sandalet olarak daha çok tercih ediliyor.

Loafer ayakkabı: Sadece kadınların değil erkeklerin de tercih ettiği bir ayakkabı modeli olarak karşımıza çıkıyor. Türkçe'ye mokasen sözcüğü ile birlikte çevrilen bu kelime, anlam itibariyle boş gezen manasını taşır. Çoğunlukla yazın giyinilir.

Yazlık çizmeler: Çizmeler için kış sezonuna ait gibi bir algı oluşsa da, ilkbahar ve yaz sezonunda da baharı temsil eden renk ve tasarımlarla oldukça rahat kullanılabilmektedir. Bu modelleri, uzun tiril bir elbise ya da eteklerle şık duracaktır.

Gladyatör sandalet: Sandalet modası çeşitli formlarda devam ediyor. Flatform ayakkabılar dışında gladyatör sandaletler de yaz sezonunda sıkça tercih ediliyor olacak. Gladyatör sandaletler için leopar desen tasarımlar, zarif bir duruş sergilenmesini sağlayacaktır.

Ayakkabı aksesuarı: İlkbahar ve yaz ayakkabı sezonunda "Shoellery" trendi oldukça popülerdir. Bu trend ile ayakkabılarda kullanılan aksesuarlar, daha canlı ve renkli görünüm oluşmasını sağlıyor olacak.

Arko krem cilde faydaları! Arko krem yüze nasıl uygulanır? Arko Krem fiyatı...

İLİŞKİLİ HABER

Arko krem cilde faydaları! Arko krem yüze nasıl uygulanır? Arko Krem fiyatı...

BİR YORUM YAPIN 0