Trend günlük kombin önerileri 2020

İlkbahar sıcaklarının yaşandığı bu dönemde, 2020 yılının trend stilleriyle kendinize yeni kombin tarzları oluşturabilirsiniz. Peki 2020'nin trend stilleri neler? Hangi parçalar bu yıl gardırobunuzda bulunmalı? İşte 2020 trendleriyle oluşturabileceğiniz günlük kombin önerileri.

2020 sezonu için belirlenen modanın en trend parçaları, gardırobunuzda yer almaya başladı. Sizi sezona uygun bir şıklığa kavuşturacak olan bu trendler, gündelik yaşam içerisinde kolaylıkla kombin edilebilme rahatlığına sahip. Retro, spor, leopar ve grunge akımı stilleri, bu senenin giyim trendleri. Modanın eskimeyen stillerinin başında gelen retro, 2020 yılının en çok tercih edilecek stillerinden olacak. Ekose etek ya da pantolonlar, kalın tabanlı ayakkabılar ve sizlere belki okul yıllarınızı hatırlatacak olan süveterler, günlük kombininizi oluşturmak konusunda yardımcı olacak.

2020 MODA TRENDLERİ

RETRO

retro giyim

retro giyim

Modanın eskimeyen stillerinin başında gelen retro, 2020 yılının en çok tercih edilecek stillerinden olacak. Ekose etek ya da pantolonlar, kalın tabanlı ayakkabılar ve sizlere belki okul yıllarınızı hatırlatacak olan süveterler, günlük kombininizi oluşturmak konusunda yardımcı olacak.

SPOR 

spor giyim

spor giyim

Hem rahat hem de şık bir görünüm elde etmek isteyenlerin stili olan spor kombin, 2020 yılı için de oldukça sık tercih edilecek. Triko, etek, pantolon, kazak veya elbise olarak gardırobunuzda muhakkak yer bulacak.

LEOPAR DESEN

leopar desen

leopar desen

Artık modası geçti, bir etkisi kalmadı diyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü leopar desenler, 2020 yılının trend stillerinden olacak. Her ne kadar göz yoran bir desen olsa da, tek başına kullanarak istenilen şıklık oluşturulabilecektir.

GRUNGE AKIMI

grunge akımı

grunge akımı

Aslında bir müzik akımı olarak doğan tarz, artık moda stili olarak tercih ediliyor. 2020 yılında en tarz stillerden olan grunge, kelime olarak umursamaz anlamını taşıyor. Bu stilde de ekose parçalar ön planda. Bununla birlikte deri ceketler de gardropda yer alacak.

GÜNLÜK KOMBİN ÖNERİLERİ

ZARA - TRİKO: 200 TL

ZARA - İSPANYOL PAÇA PANTOLON: 200 TL

BERSHKA - KADİFE JOGGER PANTOLON: 120 TL

OXXO - KREM YÜKSEK YAKA SWEATSHİRT: 120 TL

ZARA - LEOPAR DESENLİ ELBİSE: 190 TL

ZARA - ÖN CEPLİ MİDİ TOTE ÇANTA: 200 TL

ZARA - LEOPAR DESENLİ ELBİSE: 300 TL

ZARA - ASKILI SÜET ÇANTA: 370 TL

OXXO - BAĞLAMALI PANTOLON: 140 TL

BERSHKA - TÜL VE İŞLEME DETAYLI T-SHİRT: 70 TL

Turşu suyu ile hızlı zayıflama yöntemi! Turşu suyu ile metabolizma nasıl hızlandırılır?

İLİŞKİLİ HABER

Turşu suyu ile hızlı zayıflama yöntemi! Turşu suyu ile metabolizma nasıl hızlandırılır?
Modanın yeni adresi 'esrastyle.com' açıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Modanın yeni adresi 'esrastyle.com' açıldı!

BİR YORUM YAPIN 0