Gaye Turgut Evin kimdir? Gaye Turgut Evin stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

Beni Affet ve Savaşçı dizilerindeki rolleriyle kısa sürede kendisini sevdiren ve başarılı performanslara imza atan Gaye Turgut Evin, oyunculuğundaki başarılı kariyeri kadar stiliyle de büyük beğeni topluyor. Savaşçı dizisindeki zorlu sahnelerinden arta kalan zamanda, stili ve bakımına yoğunlaşan Gaye Turgut Evin'i yakın mercek altına aldık. Ve sizler için günlük hayatınızda oluşturabileceğiniz bir günlük kombin önerileri listesi oluşturduk.

Gaye Turgut Evin ya da bir diğer deyişle Savaşçı'nın kahraman karakteri Teğmen Çiğdem Ülgen. Türk televizyon tarihinin en popüler ilk kadın asker karakterini canlandırarak büyük bir başarı elde eden Evin, 3 sezondur canlandırdığı bu rolden önce 6 sezon boyunca Beni Affet adlı günlük dizide, evlerimizin gözü yaşlı aşık Ankaralı kızı Bahar'ı canlandırmakla meşguldü. Artık ağlamak ve felaketlere maruz kalmak bir yere kadar deyip kariyerinde büyük bir dönüm noktası atlayan Evin, Beni Affet'e başlamadan önce öğrencisi olduğu Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde, tiyatro alanında çalışmalarını yürütmekteydi. O'nun bu başarılı projeleri ve rolleri bir kenarda dursun, aynı zamanda markaların yüzü olmasına da aracılık eden bir stili olduğu da herkesçe biliniyor. Zorlu çekim şartlarından arta kalan zamanda bakımını ihmal etmeyen ve kendisine şık bir tarz oluşturan Evin, bu yönüyle Instagram'da da iyi bir takipçi kitlesine sahip. Peki Gaye Turgut Evin, kendisine nasıl bir günlük kombin oluşturuyor?

GAYE TURGUT EVİN'İN STİLİ

gaye turgut stili

gaye turgut stili

Kış demek, deri ve tayt demek. Deri taytlar ise aynı zamanda kış şıklığına çağrısımdır. Üzerine, uzun bir sweatshirt ve altına bir botla istenilen uyumlu birliktelik oluşturulacaktır.

gaye turgut evin instagram

gaye turgut evin instagram

Skinny jean bir pantolon ve üzerine parıltılı bir bluz... Gaye Turgut Evin'in stilinde, sade bir şıklık hakim.

gaye turgut evin oynadığı diziler

gaye turgut evin oynadığı diziler

Son dönemin trendi şişme montlar, bel hizasında dursun. Saçlar düz kullanılıp bir de bere takılsın. İçte de bisiklet yaka bir kazak, gayet rahat ve şık tutacaktır.

gaye turgut evin kimdir

gaye turgut evin kimdir

Kot ceket kullanmak istiyor ancak renklilik de katmak istiyorum derseniz, üzerine farklı renk tasarımların işlendiği bir model gayet şık duracaktır. Tıpkı Gaye Turgut Evin'in stilinde olduğu gibi.

gaye turgut evin eski hali

gaye turgut evin eski hali

Sezonun çizmeleri kovboy modeller. Klasik bir jean pantolon, renkli bir gömlek ve içerisine giyeceğiniz beyaz askılı bir bluz ile renkli ve doğal bir şıklık oluşturabilirsiniz.

2020 L koltuk modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

2020 L koltuk modelleri ve fiyatları
2020'ye özel değişik örgü modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020'ye özel değişik örgü modelleri

BİR YORUM YAPIN 0