Nicolson ailesinden 3 kuşak boyu gelinlik geleneği

Natalie Nicolson adlı genç kadın, anne ve anneannesinin düğünlerinde giydikleri gelinliği kendi düğününde giydi. Nicolson böylelikle aynı aileden gelinliği giyen 3. kişi olmuş oldu.

Natalie Nicolson adlı bir kadın, düğününde hem annesinin hem de anneannesinin giydiği gelinliği kullanmaya karar verdi. 3 kuşağın giydiği bu gelinlikle ilgili Nicolson, 'Annem ve kardeşimle tüm gelinlik mağazalarına girerek gelinlik aradım. Satın almak istediklerim vardı ama bana mükemmel hissettirmediler. Annem, büyük annemin gelinliğinin hala dolapta olduğunu söyledi. Başlangıçta bu fikri reddettim çünkü iki parça ya da tulum şeklinde modern bir gelinlik arıyordum.' açıklamasında bulundu.

Natalie Nicolson

Natalie Nicolson

Gelinliği ilk giyen anneanne. O bu gelinliği giydiğinde sene 1955'di. Ondan sonra giyinen ise kızı oldu. Kızı gelinliği 1984 yılında giydi. Nicolson ise 2018 yılında bu gelinliği giymiş oldu.

Natalie Nicolson

Natalie Nicolson

Nicolson bu durumu, 'Moda trendleri gelir ve geçer. Düğünüm için modern bir tasarım giyme ihtimalim çok yüksekti ama bu gelinlik kadar zamansız bir parça giydiğim için asla pişman değilim.' diyerek yorumladı.

BİR YORUM YAPIN 0