Tuvalet kağıdından küpeler 100 dolardan satışta

Aksesuar konusunda farklı stillere sahip modeller üretilmeye devam ediyor. Japon markası Ambush'un ardından şimdi de bir Amerikan aksesuar mağazası tuvalet kağıtlarından küpe üretti. Peki 2020 sezonunun trend küpe modelleri nasıl? Sizler için hem aksesuar modasındaki trendleri hem de 2020 küpe modellerini derledik.

Ambush markasının piyasaya sürdüğü mandal küpeler, aksesuar modasında büyük ilgi ve tepki toplamıştı. 2020 aksesuar modasında şimdi de tuvalet kağıdı küpeleri moda. Amerika'da bulunan bir aksesuar dükkanı, tuvalet kağıdı şeklinde boncuk küpeler üreterek bunları 100 dolardan satışa sundu.

Koronavirüs salgını nedeniyle Amerika'da tuvalet kağıtlarına yönelik büyük bir stoklama çabası içine girildi. Bu durumu dalga geçmek amacıyla kullanan bir aksesuar dükkanı, tuvalet kağıdı şekilli bir küpe üretti. Küpe kısa sürede büyük ilgi gördü ve sosyal medyadan paylaşılmaya başlandı.

AMBUSH MARKASINDAN MANDAL KÜPELER

Modada birbirinden farklı tarzlar ön plana çıkmaya devam ediyor. Teneke kutulardan çantalar kadar şaşırtıcı bir model daha, kullanıcılarını beklemeye başladı. Japon moda evi Ambush, gündelik hayatta bir şeyleri asmak amacıyla kullanılan mandallardan küpe üretti. Marka daha önce de kola tenekelerinden bir çanta koleksiyonu yapmış ve tenekeleri, gümüş ve altınla kaplayıp ezilme formunu oluşturmuştu.

Nobo adı verilen bu mandallar, pirinçten üretildi. Yurt dışı pazarında 470 Euro'ya satılan bu mandal küpenin Türkiye'de satış fiyatı 3 bin 180 TL oluyor.

Küpeleri takmak için kulak deliğine ihtiyaç duyulmaması, sadece kadınlara değil erkeklere de hitap etmesini sağlıyor.

Peki sezonun küpe modelleri nasıl ve hangi fiyat aralığından satışa sunuluyor? Sizler 2020 sezonunun küpe modellerini bir araya getirdik.

2020 KÜPE MODELLERİ

İPEKYOL: 129 TL

İPEKYOL: 129 TL

ZARA: 70 TL - 100 TL

ZARA: 100 TL

BOYNER: 255 TL

BOYNER: 383 TL

Evde ayak bakımı nasıl yapılır? Topuk nasırlarını gideren yöntemler...

İLİŞKİLİ HABER

Evde ayak bakımı nasıl yapılır? Topuk nasırlarını gideren yöntemler...

BİR YORUM YAPIN 6

yunus 4 yıl önce

İnsanlar gerçekten şaşırmış. Yaradılış gayemiz bu mu?

Toplam 2 beğeni

ali 4 yıl önce

Tam alana layık :))

ali Aksoy 4 yıl önce

Yahu bu avrupali,sahip olduklari zenginlikten ötürü,insanligi biz yönetiriz,ötekilerin bunlara uymasi gerekir...Yilda bir sefer veya iki sefer BURKA kullanani gördüm sonuç...aylarca yillarca kafalarini yordular ve yasakladilar.Eee,bre itler şimdi yüzü,gözü kapali insanlari tanimak mümkün olmadigi için bir tehlike arz etmiyorlar mi?Akilli bir iş adami ,kadinlar ve erkekler için BURKA imalati yapip satmasi mümkündür diye düşünüyorum...çünkü!el,agiz,yüz'ün 1.derecede korunmasinin gereksiminin yani sira,SAÇLARIN'DA KAPATILMASINI ZORUNLU KILAR BUDA BURKA ILE MÜMKÜNDÜR.

Fehmi 4 yıl önce

Saçma sapan şeyler... Böyle moda mı olur !

Toplam 9 beğeni

saruhan 4 yıl önce

bizim pazarda mandal çook,hemide sudan ucuz

Toplam 16 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun