Bulaşık süngerinin farklı kullanım alanları

Bulaşık süngerini sadece mermer tezgahı temizlemek için mi kullanıyorsunuz? Bu haberden sonra fikriniz değişecek... İşte sizlere bulaşık süngerinin farklı kullanım alanları...

Bulaşık süngeri mutfağın olmazsa olmazlarındandır. Genellikle bulaşık yıkamak ve temizlik yapmak için kullanılan bulaşık süngerlerini birçok pratik iş için kullanabilirsiniz. 

İşte bulaşık süngerlerini kullanabileceğiniz alanlar:

Buzdolabınızda oluşan kötü kokuları engellemek için, nemli bulaşık süngerinin üzerine biraz karbonat döküp buzdolabının bir köşesine yerleştirin. Kötü kokuların yok olduğunu göreceksiniz. 

Sebzelerin bulunduğu bölüme temiz bir sünger yerleştirin. Sünger suyu çekecek ve sebzelerin ömrü uzayacaktır. Ara ara süngeri kontrol edin ıslak süngeri değiştirin.

Tüylenmiş giysilerinizi hafif nemli süngerle temizlerseniz üzerinde bulunan tüylerden kurtulabilirsiniz. Aynı işlemi halı, kilim gibi eşyalarınız için de uygulayabilirsiniz.

Dalgalı saçlar istiyorsanız bugidi yerine bulaşık süngeri kullanabilirsiniz. Saçınızı bugidiye sarar gibi süngere sarabilirsiniz. 

Bir kabın içine sünger yerleştirin ve içine aseton dökün. Tırnaklarınızdaki ojeleri daha kolay çıkarabilirsiniz. Tırnaklarınızı süngere sokup çıkardıkça ojeler çabucak silinecektir.

Oje ile ebruli desen kupa süsleme yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

Oje ile ebruli desen kupa süsleme yöntemi
En farklı reçel tarifleri

İLİŞKİLİ HABER

En farklı reçel tarifleri

BİR YORUM YAPIN 0