Saç kremi ile yapılacak 5 farklı şey

Saç kremini sadece saçlarınızda kullanıyorsunuz. Ancak saç kreminin hiç kimsenin bilmediği birinden farklı kullanım alanları var. İşte saç kreminin fark kullanımları...

Birçok kadın saçlarının daha yumuşak olması ve daha rahat taranması için saç kremi kullanır. Ancak saç kreminin sadece saçınızda değil farklı alanlarda da kullanabilirsiniz.

İşte saç kremlerinin kimsenin bilmediği kullanım alanları:

Makyaj temizleme: Saç kremi bir makyaj temizleyici gibi kullanılabilir. Saç kremi ile göz makyajınızı temizlerken gözleriniz yanmaz ve makyaj kolaylıkla çıkar.

Makyaj fırçasını temizler: Makyaj fırçaları zamanla kirlenir ve kılları sertleşmeye başlar. Bunun çözümü için makyaj fırçalarınızı saç kreminiz ile yıkayın. Makyaj fırçasının yeni gibi ve yumuşacık olduğunu göreceksiniz.

Yumuşatıcı gibi kullanılabilir: Kıyafetlerinizi yıkamadan önce saç kremi ile çitileyin ve makinaya öyle atın. Özellikle hassas kumaşlarda uygulanabilecek bu yöntemle kıyafetlerinizi yumuşacık olacak.

Ayak bakımı: Ayaklarınız çatlaklar oluştuysa bu çatlaklardan kurtulmak için önce ölü derilerden kurtulmanız gerekir. Bu işlemi yapmadan önce saç kremi ile topuklarınızı ovun. Daha sonra topuk taşı ile topuklarınızda bulunan ölü derilerden kurtulun.

Deri ayakkabıları parlatır: Temiz bir beze bir parça saç kremi dökün ve deri ayakkabılarınızı bu bezle silin. Ayakkabılarınızın parladığını göreceksiniz. 

BİR YORUM YAPIN 0