Dekoratif kutu nasıl yapılır?

Evinizde eskiyen kutularınızı yeniden tasarlayıp daha kullanışlı bir hale getirmek ister misiniz? İşte sizlere evdeki malzemelerle dekoratif kutu yapımı...

Pek çok kişinin evinde artık kullanmadığı, modası geçmiş kutular bulunur. Gereksiz yer kapladığını düşündüğünüz bu kutuları evinizin en dekoratif eşyası olacak kutulara çevirmek ister misiniz? 

İşte sizlere dekoratif kutu yapmanın püf noktaları...

- Eğer evinizde bulunan kutu sert malzemeden yapılmış bir kutuysa yapmanız gereken çok basit. Bir silikon tabancası ve kutunun genişliğine göre hasır bir ip alın. Hasır ipi silikon tabancası ile kutunun etrafını sarın. İşlem bittiğinde hem yeni hem de çok şık bir kutunuz olacak. 

- Eski kutunun daha yumuşak bir malzemeden yapılmışsa kutuyu eski bir etek ya da tişörtünüzle kaplayabilirsiniz. Değerlendirmek istediğiniz kutunuzu eski bir kazakla da kaplayabilirsiniz. 

- Eğer daha süslü bir kutu yapmak istiyorsanız tuhafiyeden renkli boncuklar alın. Bu renkli boncukları silikon tabancası yardımı ile kutunun üzerine yapıştırın. 

- İsterseniz daha farklı tasarımlarda da kutu yapabilirsiniz. Bunun için denizden topladığınız deniz kabuklarını kullanabilirsiniz. Deniz kabuklarından oluşturacağınız kutu evinize ayrı bir hava katacak. 

Fotoğraf makinesi nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Fotoğraf makinesi nasıl temizlenir?
Modada metalik etkisi nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Modada metalik etkisi nedir?
Ödem attıran içecek tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Ödem attıran içecek tarifi

BİR YORUM YAPIN 0