Dik süpürgeyle ev temizliği nasıl yapılır?

Dik süpürgeler hem az yer kaplamaları hem de kolay kullanımları sebebiyle ev temizliğinde sık tercih ediliyor. Ancak dik süpürgelerin filtreleri çok çabuk kirleniyor. İşte sizlere dik süpürgelerin filtrelerinin her zaman temiz kalmasını sağlayacak kolay ve akıllıca bir yöntem...

Ev temizliğini kolaylaştıran ve temizlik süresini kısaltan dik süpürgeler son yıllarda ev kadınlarının gözdesi olmuş durumda. Çekim güçleri çok olan ve az yer kaplayan dik süpürgeler, diğer süpürge modellerine göre daha uygun fiyatlara satılıyor. Ancak dik süpürgelerin filtresinin çok çabuk kirlenmesi ev kadınların şikayet ettikleri durumların başında geliyor. Dik süpürgelerin filtre temizleme sorunundan nasıl kurtulacağınızı sizler için araştırdık. 

Dik süpürgeler, ister torbalı ister torbasız olsun çok fazla toz topluyorlar. Bunu engellemek için süpürgenin filtre kısmına kullanmadan önce ıslak bir mendil koyun.

Islak mendilin nemli yapısı tozları içine hapsedecek ve filtreyi her kullanımdan sonra yıkamak zorundan kalmayacaksınız. Eğer dik süpürgeniz torbalıysa torbanın üzerine ıslak mendil sarın. 

Bu işlem sayesinden süpürgeye yapışan tozlardan kurtulacaksınız. 

 

Kertenkelelerin eve girmesi nasıl önlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Kertenkelelerin eve girmesi nasıl önlenir?
Blender'ın farklı kullanım alanları

İLİŞKİLİ HABER

Blender'ın farklı kullanım alanları
Egzotik dekorasyon trendi

İLİŞKİLİ HABER

Egzotik dekorasyon trendi

BİR YORUM YAPIN 0