Diş macununu kullanabileceğiniz alanları

Diş bakımı için vazgeçilmez olan diş macunu farklı şekillerde kullanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte sizlere diş macunun birbirinden farklı kullanım alanları...

Diş macunu diş temizliği için kullanılabileceği gibi günlük hayatta farklı işler içinde kullanılabilir. Diş macunundan daha fazla faydalanmak istiyorsanız bu haber tam size göre...

Biberonları temizleyebilirsiniz: Çocuğunuzun biberonundaki eski süt kokusundan kurtulun. Şişeye biraz diş macunu sürün, ılık su ekleyin, çalkalayın ve durulayın.

Hemen hemen her yüzeyden kalıcı izleri temizleyebilirsiniz: Nemli bir bez yardımıyla bir miktar diş macununu ovalayarak temizlemek istediğiniz bölgelere uygulayın.

Ayakkabılardaki lastik ve kauçukları temizleyin: Eski bir diş fırçası yardımıyla lekeleri ovalayın ardından nemli bir bezle temizleyin.

Banyo aynalarınızı buhardan koruyun: Birkaç damla macunu cama sürün. İyice ovaladıktan sonra durulayın.

Rengi solmuş tırnaklarınızı parlatın: Macunu bir diş fırçası veya tırnak fırçası ile uygulayın.

Kupalarınızdaki kahve ve çay lekelerini çıkarın: Kupalarınızı çay ve kahve içmek için çok sık kullanıyorsanız zamanla bu içeceklerin lekeleri kupaya yapılır ve kolay kolay çıkmaz. Kupalardaki bu lekelerden kurtulmak için kupanızı diş macunu ile ovalayabilirsiniz. 

Musluklarınızı temizleyip parlatın: Banyo ve mutfakta bulunan musluklarınızı diş macunu ile silerek parlatabilir ve üstlerindeki su lekelerinden kurtulabilirsiniz. 

Telefon ekranlarındaki çizikleri kapatın: Telefon camlarından bulunan çiziklerden kurtulmak için telefon camınızı diş macunu ile silebilirsiniz. 

Yanmış tava nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Yanmış tava nasıl temizlenir?
Suya düşen telefona ne yapmak gerekir?

İLİŞKİLİ HABER

Suya düşen telefona ne yapmak gerekir?
Drapeli etek kombinleri

İLİŞKİLİ HABER

Drapeli etek kombinleri

BİR YORUM YAPIN 3

terane 5 yıl önce

iyi ama biraz deyisik biseyler bulsanizzzzz...

ahmet 5 yıl önce

iyi de bu dediklerinizin aynısını cif de yapıyo. diş macunu ne alaka. habere bak hele.

Bivatandaş 5 yıl önce

Diş macunu deyip geçme arkadaş

Toplam 1 beğeni