Plaj şemsiyelerinin rüzgarda uçmasını önleyen pratik yöntem

Plaja giderken işinizi görecek olan kurtarıcı şemsiyelerin rüzgarlı havalarda uçmaması için yapmanız gerekeni sizler için araştırdık. İşte şemsiyeyi kuma gömen o etkili yöntem...

Yaz tatilinde deniz kenarına giderken yanınızda götürdüğünüz plaj şemsiyeleri, özellikle de küçük yaştaki çocukların güneşten etkilenmemeleri için oldukça kurtarıcı bir üründür. Ancak, rüzgarlı günlerde plaj şemsiyelerini kuma sabitlemek biraz zordur. İşte plaj şemsiyesinin uçmaması için yapmanız gereken basit ama etkili yöntem...

Oturacağınız yere plaj şemsiyesini dikmek için yapmanız gereken şey, şemsiyeyi koymak istediğiniz yerde biraz derin olacak şekilde delik açmak olacaktır. Belli bir oyukluk oluştuktan sonra kovaya ıslak kum doldurup, delik olan bölgeyi bu kumla kapatmayı deneyin.

Şemsiyeyi ıslak kumun içerisine gömdükten sonra çevresine yine ıslak kum koyup şemsiyeyi sabitleyin. Kumun ıslak olması, çimento vazifesi görecek ve şemsiyenin uçmasını önleyecektir.

Bunun dışında alternatif olarak uygulayabileceğiniz bir diğer yöntem ise rüzgarın geldiği yöne bakılıp, şemsiye başı o yöne eğim verecek şekilde tutulmalıdır. Şemsiyenin sopasını içi suyla dolu olan bidona sabitleyerek de uçmasını önleyebilirsiniz.

En kullanışlı mangal modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En kullanışlı mangal modelleri
Boya fırçası nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Boya fırçası nasıl temizlenir?
Cam silme suyunun farklı kullanım alanları

İLİŞKİLİ HABER

Cam silme suyunun farklı kullanım alanları

BİR YORUM YAPIN 0