Makrome ipinden hamak sandalye yapımı

Makrome ipinden yapabileceğiniz hamak ile evinizde farklı bir hava oluşturabilirsiniz. Evde olduğumuz bugünlerde balkon, bahçe ya da terasta keyif yapmak isteyenler için evde kendi yöntemleriyle sıra dışı hamak sahibi olabilirsiniz. İşte Makrome ipinden hamak sandalye yapımı

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve neredeyse sosyal mesafeyi sıfırlayan koronavirüsü, hayatlarımıza yeni yaşam tarzları oluşturmaya neden oldu. Virüsten korunmak için evde kalma süresini uzadı. Ancak uzmanlar bu durumlarda evde farklı aktiviteler yapılmasının sağlıklı olacağının altını çizdi. Bunlardan en önemlisi hobi geliştirme oldu. Evinizin balkon, teras ya da bahçesini yeni yaşam alanlarına çevirmek artık çok kolay. Evinizde yapabileceğiniz hamak sandalye ile odanızda şık bir dekor yakalayabilirsiniz. Sizler için hem yapımı hem de rahatlaması size ait olan çok kolay bir hamak yapımı araştırdık.

EVDE YAPABİLECEK HAMAK

EVDE YAPABİLECEK HAMAK

MAKROME İPİNDEN HAMAK SANDALYE YAPIMI

MALZEMELER:

- Makrome ipi

- Sprey boya

- Makas

- Yuvarlak metal sandalye

YAPILIŞI:

Sandalyeden hamak yapmak için ilk önce elimizde bulunan metal sandalyeyi  zımpara ile pürüzsüz hale getirelim.

Daha sonra istediğimiz renkteki bir sprey boya ile metal bölgeyi boyayalım. Evimizde sprey boya yoksa alternatif olarak akrilik boya da tercih edebiliriz.

Daha parlak ve göz alıcı görünmesi için üzerine vernik atalım. 16 m uzunluğunda 16 tane kordon ipten keselim. Daha sonra ortadan ikiye katlayarak sandalyenin üst kısmına bağlayalım.

Makromede sıkça kullanılan deseni örmeye başlayalım. Son olarak örgü desenini vererek hamağımızı tamamlayalım.

Gömlekler nasıl kombinlenir? 2020 gömlek modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Gömlekler nasıl kombinlenir? 2020 gömlek modelleri
Kavanoz kapağı nasıl açılır? Sıkışmış kavanoz kapağı açmanın 3 kolay yolu

İLİŞKİLİ HABER

Kavanoz kapağı nasıl açılır? Sıkışmış kavanoz kapağı açmanın 3 kolay yolu

BİR YORUM YAPIN 0