En pratik bayram temizliği nasıl yapılır?

Bayramın gelmesine sayılı günler kala pek çok ev kadını temizlik yapma telaşına düştü. Peki en pratik bayram temizliği nasıl yapılır? Bayram temizliğinin püf noktaları nelerdir? İşte sizlere bayram temizliğini kolaylaştıracak temizlik önerileri...

Bayram günleri kalabalık gelen misafire hazırlıksız yakalanmak istemeyen ve evinin tertemiz görünmesini isteyen kadınlara birbirinden güzel temizlik önerileri hazırladık. 

Evde en çok kullanılan eşyalardan biri ola koltuklar aynı zamanda en fazla kirlenene alanlardan biridirler. Koltuk temizliğinin püf noktalarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz. 

Banyosu temiz olmayan ve ışıl ışıl patlamayan bir ev asla temizlenmiş sayılmaz. Banyonuzu en güzel şekilde temizlemek için buraya tıkayınız  Banyo temizliğinin en önemli detaylarından biri musluklardır. Musluk temizliği için buraya tıklayınız. 

Mutfakta yapılan yemeklerin tüm kokusunu ve kızartmaların tüm yağını mutfak dolapları çeker. İşte sizlere mutfak dolaplarını en kolay şekilde nasıl temizleyeceğinizi öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayın. 

Ev temizliğinde en çok sıkıntı çekilen konu duvar silmektir. Duvarları silmenin en doğru yolunu öğrenmek için buraya tıklayın. 

Bayram temizliğinde en çok önem verilen yerlerden biri camlardır. Kimi zaman yanlış silinen camların üzerinde lekeler oluşur. Camlarınızda oluşan lekelerden tamamen kurtulmak için buraya tıklayınız. 

Eğer bayramlaşmak için gelen misafirlerinize çaylarını balkonda verecekseniz balkonunuzu da dip bucak temizlemeniz gerekir. Balkon temizliğinin püf noktalarını öğrenmek için buraya tıklayın. 

Yaz aylarında serinlemek için kullanılan vantilatörü sıcak havalara denk gelen bayram gününde de çalıştırmak zorunda kalacaksınız. Misafirlerinizin tertemiz bir vantilatörle karışlamak için buraya tıklayın. 

Bayrama girmeden perdelerinizi de yıkamak isteyebilirsiniz. Perdelerinizi en doğru şekilde yıkamak için buraya tıklayın.   Eğer evinizde zebra perde kullanıyorsanız zebra perdeleri yıkamanın püf noktalarına buradan ulaşabilirsiniz. 

Her evin zemini farklı malzemeden yapılmıştır. Farklı zeminleri temizlemenin yöntemini öğrenmek için buraya tıklayın. 

BİR YORUM YAPIN 0