Sarımsak kokusu nasıl çıkar? Sarımsak kokusunu elden çıkarmanın kolay yolları

Kokusunun keskin olmasıyla bilinen sarımsak, yemeklerin vazgeçilmez antioksidan besinidir. Sarımsağı bıçakla kestikten hatta ele alındıktan sonra bile parmaklardan gitmeyen kokusu, hoşunuza gitmeyebilir. Elde kalan sarımsak kokusuna bulduğumuz önerileri sayfamızın içeriğinde sizler için paylaşıyoruz. Sarımsak kokusu elden nasıl çıkar? Gelin hep birlikte inceleyelim...

Sarımsak çok faydalı bir besindir. Yemeklerin hatta salataların olmazsa olmazıdır. Antiseptik özelliği olduğundan vücuttaki zehirleri öldürür. Hastalığa karşı direnci kuvvetlendirir. Tek bir sorunu kokusunun elden çok kolay çıkmamasıdır. Peki, sarımsak kokusuna çözüm önerileri neler olmalıdır? Merak ettiğiniz yanıtlar için haberimizin içeriğine göz gezdiriniz...

SARIMSAK KOKUSU ELDEN NASIL ÇIKAR?

- Harika üçlü olan tuz, karbonat, limon bir araya geldiğinde eldeki kötü kokuların giderilmesinde yardımcı olabilir. Özellikle sarımsak kokusunu elinizden geçirmeniz için harika bir yöntem olacaktır.

- Çelik sabunun elden kokuları aldığı herkes tarafından biliniyor. Eğer evinizde çelik sabun yoksa, çorba kaşığını kullanarak da bundan faydalanabilirsiniz.

- Diş macunu ağız kokularıyla savaştığı gibi eldeki kötü kokuların giderilmesinde de yardımcı oluyor.

- Demi biten çayın partiküllerini veya içtiğiniz kahvenin telvesini elinize sürünüz. Bu sayede elinizdeki sarımsak kokusunu geçirebilirsiniz.

- Herhangi bir kokuya maruz kalmamak için sarımsak doğramadan veya elinize almadan önce plastik eldiveni kullanabilirsiniz.

Bocuk Gecesi nedir? Bocuk gecesi nerede yapılıyor 2020

İLİŞKİLİ HABER

Bocuk Gecesi nedir? Bocuk gecesi nerede yapılıyor 2020

BİR YORUM YAPIN 0