Ayakkabı kokusuna etkili çözüm

Gün içerisinde saatlerce ayakta kalan ayakkabılar zamanla kokmaya başlar. Ayakkabının kokmaması sağlamak için ayakkabının bakımı oldukça önemlidir."Yasemin.com" ekibi olarak ayakkabının kokusunu gidermek için belli başlı yöntemler sunacağız.

Ayakkabı modeli ve yapısına bağlı olarak çok giyildiği zaman koku bırakmaya başlar. Bu durum hem sizi hem de çevrenizdekileri rahatsız edebilir. "Yasemin.com" ekibi olarak ayakkabının kokusunu gidermek için kesin çözümleri araştırdık.

İşte, ayakkabının kokusunu gidermek için kesin çözümler...

- Portakal kabuğunun aroma olarak kullanılan bir özelliği olduğu biliniyor. Ayakkabının içine konulduğu zaman hem kokuyu emer hem de güzel bir koku bırakır.

- Ayakkabınızın içine bebek pudrası ve limon kabuğu serpiniz. Ve ayakkabının açık havada kalmasını sağlayınız. Sabaha kadar bekletiniz. 

- Mandalina kabuğunun kokusu hem keskin hem de ferahlatıcı bir özelliği vardır. Ayakkabınızın için mandalina kabuğu koyarsanız hem kokunun gitmesini hem de ayakkabı içinin temiz olmasını sağlamış olacaksınız.

- Ayakkabınızın içine birkaç tutam karanfil koyabilirsiniz. Keskin ve güzel kokusu ile kötü kokuları engelleyebilir.

- Ayakkabınızın içine tarçın tozu serpiniz. Sabaha kadar bekletiniz. Ayakkabınızı giymeden önce ayağınızı temizleyiniz. Güzel kokulu krem veya gül kokulu vazelin sürünüz. Ayakkabı içinin gün boyunca hoş bir kokuda kalmasını sağlayabilirsiniz.

- Kahve her derde devadır. Ayaklarınıza kahve ile masaj yaptıktan sonra biraz ayakkabının içerisine serpiniz. Kokunun kaybolması için sabaha kadar kalması gerekebilir.

- Ayakkabının içine nane, kekik koyabilirsiniz. Keskin kokuları sayesinde kötü kokulardan eser kalmadığını göreceksiniz.

- Naftalin güveler için savaştığı gibi güzel ferah bir kokuda bırakır. Ayakkabınızın içine geceden birer top naftalin bırakabilirsiniz.

Kışlık giysileri kurutmanın en pratik çözümleri

İLİŞKİLİ HABER

Kışlık giysileri kurutmanın en pratik çözümleri
Kendinizi iyi hissetmek için yapmanız gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Kendinizi iyi hissetmek için yapmanız gerekenler
Koltuk takımlarının ayak tamiri nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Koltuk takımlarının ayak tamiri nasıl yapılır?
'Düş Kapanı' nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

'Düş Kapanı' nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0