Çalışan kadınlara özel pratik temizlik yöntemleri

Çalışan kadınların eve geldiklerinde uğraşmak istemedikleri zorlu görev ev temizliğidir şüphesiz. Pratik bir yöntem uygulayarak yaptıkları temizlik hem işlerini kolaylaştıracak hem de yorgunluklarına yorgunluk katmayacak. Peki , çalışan bayanların kısa sürede bitireceği pratik temizlik nasıl olmalı? İşte, çalışan bayanlara özel temizlik tüyoları...

Çalışan bayanların hafta sonuna ayırdıkları temizlik görevi zamanını sevdikleriyle geçirmesi için bir engel olabiliyor. Çalıştığınız dönemlerde evlerde temizlik konusunda zorlanabilirsiniz. Temizliği kısa sürede bitirmek için temizliğin kurallarını bilmeniz gerekmektedir. Pratik temizlik yöntemlerini sunduğumuz sayfamızda yeterli bilgilere ulaşabilirsiniz. Peki, pratik temizlik nasıl yapılır? Temizlik tüyoları hakkında bilgi almak için içeriğe göz atınız...

Çalışan kadınlara özel ev temizliği tüyoları

Çalışan kadınlara özel ev temizliği tüyoları

ÇALIŞAN KADINLARA ÖZEL TEMİZLİK TÜYOLARI

- Her yemekten sonra bulaşıkları yıkayınız. Tezgahta kalan kırıntıları ve lekeleri yıkanmış temiz beziniz ile siliniz.

- Yerlere düşen kırıntıları uzun sopalı yer fırçası ile temizleyiniz. Yere damlayan salça veya yağ gibi artıklar var ise onları viledayla siliniz.

- Dolap kapaklarını, sehpaları , mobilyaları ve çerçeve gibi eşyaların tozlarını akıllı bez kullanarak tozunu alabilirsiniz.

- Pamuksuz nemli bir bez ile buzdolabınızın içini temizleyiniz. Beyaz sirke ile raflarını silebilirsiniz.

Uyarı: Bunları yaparken kendinize zaman tutunuz. Her bir işlem için 5 dakika ayırınız. Böylelikle günün yarısından fazlası size ve sevdiklerinize kalacaktır.

- Banyo temizliğinde nemli akıllı bir bezle aynayı siliniz. Daha sonra çamaşır suyunu duşa kabinin ve tuvaletin içerisine bir miktar dökünüz. 2 dakika bekletiniz ve su dökerek durulayınız. Tuvaletin sifonunu çekmeniz yeterli olcaktır.

- En son tüm zemini viledalayarak temizliği bitiriniz. Zemin hafif ıslakken üzerine parfüm sıkarsanız eviniz oldukça hijyenik kokacaktır.

Saksı toprağı nasıl olmalı? Turba yosunu (Torf Toprak) nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Saksı toprağı nasıl olmalı? Turba yosunu (Torf Toprak) nedir?
Eton Mess tatlısı nedir? Eton Mess tatlısı nasıl yapılır? İngiliz tatlısı tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Eton Mess tatlısı nedir? Eton Mess tatlısı nasıl yapılır? İngiliz tatlısı tarifi

BİR YORUM YAPIN 0