Rugan ayakkabı nasıl temizlenir?

Rugan ayakkabı, parlak derisi sebebiyle hızlı temizlense de çabuk zedelenir. Bir kaç pratik temizlik yöntemi ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Sezonun vazgeçilmez trendlerinden olan Rugan ayakkabıların görüntüsü her ne kadar şık olsa da temizlik konusu sizleri zorlayabilir. Dikkatinizi çekecek bir kaç pratik yöntemi sizler için derledik.

Rugan ayakkabı temizlik yöntemleri:

- Rugan ayakkabılar tozlandığı veya pislendiği zaman nemli bir bez ile siliniz.Lekeler inatçı ise limon suyu kullanarak da geçirebilirsiniz.

- Rugan ayakkabıların üzerine vazelin sürerseniz eğer çatlama tehlikesine karşı engel olabilirsiniz.

- Rugan ayakkabının üzerine bir pamuk yardımı ile hint yağı sürerek çatlamalara veya kirlenmelere karşı iyi bir önlem alabilirsiniz.

Kirli bir şekilde bırakılan ayakkabıların uzun ömürlü olmasını engellemiş olabilirsiniz. O nedenle, mümkün oldukça  her giydikten sonra temizleme işlemini yapınız ve ahşap ayakkabı kalıbında bekletiniz.

- Bir süngerin üzerine bulaşık deterjanını sıkınız ve rugan ayakkabınızın her yerini köpürtecek kıvamda siliniz. Daha sonrasında temiz bir bezle durulayabilirsiniz.

- Rugan ayakkabıların üzerine cam temizleyici sıkıp 5 dakika bekletirseniz, ayakkabıya hem parlaklık kazandırmış hem de kir izlerinin kalmamasını sağlamış olacaksınız.

Yağ lekesi nasıl çıkartılır?

İLİŞKİLİ HABER

Yağ lekesi nasıl çıkartılır?
Evde son trend hasır modası

İLİŞKİLİ HABER

Evde son trend hasır modası

BİR YORUM YAPIN 0