Kadınların sıvı deterjan tercihi artık "Peros"

Her evin ihtiyaçları arasında listenin başında gelen deterjan kısmına bir yenisi daha eklendi. Hem kokusu hem de uygun fiyatıyla gönülleri fetheden Peros markasının sıvı deterjanları bugün yapılan lansman ile tanıtıldı.

Hem hesaplı hem de performansı yüksek ürünleriyle iddialı bir kampanyaya çıkan Peros, “Ünlülerin değil, gönüllerin tercihi Peros” sloganıyla ilk kez büyük kitlelerin karşına çıktı. Peros’un 14 yılı aşan tecrübesi ve yerli sermayesi markayı destekleyen en önemli artıların başında geliyor. 

Deterjan sektörünü şaşırtmayı hedeflediği bu kampanyada, sunduğu programlarla ünlenen ve samimi gülüşüyle gönüllerde taht kuran Saba Tümer reklam yüzü oldu. 

Adana Shertaon Otel’de gerçekleşen “Büyük Peros Günü” Lansmanının sunuculuğunu üstlenen Kadir Çöpdemir’in sunumu ile konuklar eğlenceli dakikalar geçirirken, Peros Türkiye Satış Müdürü Mustafa Doğrul, Marka Danışmanı Güven Borça ve Peros Pazarlama Birimi Yöneticisi Deniz Yıldız hem Peros’un büyüme stratejisini, markalaşma dönemini, markanın yenilenmesini ve lansman kampanyasının detaylarını anlattı. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0