Çeyiz trendinde dantel pike takım modelleri 2021! En güzel pike takımları

Çeyiz sandığının en gözde ve en kıymetli parçaları arasında yer alan danteller, 2021 yılında zarif pike takımlarıyla yeniden karşımıza çıkıyor. 2021 dantel pike takımlarını sizler için bir araya getirdik. Yeni yılın en gözde parçalarından biri olacak pike takımlarının tüm renk ve modelleri yazımızda bulabilirsiniz.

El emeği göz nuru dantellerin artık kullanılmadığı düşünülse de çeyiz sandığınıza eklemek isteyeceğiniz hem de yatak odanızı süsleyecek en zarif pike takımı dantellerin 2021 yılı modellerini sizler için bir araya getirdik. Dünyaca ünlü markaların pahalı fiyatlara satıldığı pike takımlarını satın alıp masraf yapmak yerine hem kendiniz yapabileceğiniz hem de serdiğinizde herkesin ilgi odağı olacak yeni model pike takımları, zarifliğiyle de göz kamaştırıyor. Tığ işi yapmayı bilenlerin rahatlıkla hazırlayabileceğini ve bilmeyenlerinde videolardan kısa sürede öğrenebileceği modeller, yatak odalarında ferah ve rahat bir görünüm oluşturacaktır. Pratik yapımlarıyla da gelir kaynağınız haline getirebileceğiniz pike takımları, çeyizinizin vazgeçilmez parçası haline gelecek. Peki 2021 en güzel pike takım modelleri hangileri İşte yanıtlar:

İŞTE 2021 PİKE TAKIMI DANTEL MODELLERİ

2021 en güzel pike takım modelleri

2021 en güzel pike takım modelleri

İstediğiniz dantel modelini yatak odanızın rengin uydurarak dikim yapabilirsiniz.

En yeni pike takımları 2020

En yeni pike takımları 2020

Lila rengi olan bu dantel pike takımları boncuklu olduğu için son dönemde en çok tercih edilen modeller arasında ye alıyor.

dantel pike takımları

dantel pike takımları

çeyizlik pike takımları 2021

çeyizlik pike takımları 2021

Çiçek figürleri olan dantel pike takımlar her yıl olduğu gibi bu senede moda olmaya devam ediyor.

Pudra rengi dantel pike takım modelleri

Pudra rengi dantel pike takım modelleri

Son zamanlarda çeyizlerde en çok tercih edilen bu model hem şık hem de sade bir modeldir.

A101'den satın alabileceğiniz elektronik ürünler

İLİŞKİLİ HABER

A101'den satın alabileceğiniz elektronik ürünler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Hava Kurnaz 5 yıl önce

Merhaba ben bir model beğendim onu satın almak istiyorum yapmak için değil bu konuda yardımcı olabilirmisiniz semt olarak yazın oraya geleyim

Toplam 4 beğeni