Evde nasıl tasarruf yapılır?

Evde bitmek üzere olan bazı eşyaları farklı bir yerde kullanabilir veya atmak yerine geri dönüşümü için gerekli olan ihtiyacı sağlayabilirsiniz. Peki, bitmek üzere olan eşyalar için en pratik yöntem olarak neler yapılabilir? İçerik için haberin detaylarına göz atınız...

Evde tasarruf oldukça gerekli bir eylemdir. Tasarruf çatısı altında bazı eşyalarınızın uzun ömürlü olmasını sağlayabilir onları farklı alanlarda kullanarak farklı yarar almak için bir avantaja dönüştürebilirsiniz. Pratik düşünce gücünüzü geliştirecek bazı pratik formüller derledik.  Bu pratik formüller ile hangi eşyaları nasıl kurtarabilir ve nerelerde değerlendirebiliriz?

Evde nasıl tasarruf yapılır? İşte, en ideal pratik çözümler...

- Muz kabuğunu çöpe atmadan önce yüzünüze maske yapabilirsiniz veya yağ partikülleri kalan mutfak tezgahının üzerini silebilirsiniz.

- Bitmek üzere olan bir sabunu diğer bir sabun ile birleştirirseniz hem atmak zorunda kalmayacak hem de geri dönüşümüne katkı sağlamış olabilirsiniz.

- Bitmekte olan zeytinyağı şişesini atmayınız. Saç kreminin içerisine dökünüz. Saçlarınızı hem yumuşak hem parlak yapacaktır.

- Ayakkabınızın tabanlığı delinmiş veya bozulmuşsa tabanlığa ince veya kalın babet çorabı geçirerek kullanabilirsiniz.

- Mandalina veya portakal kabuklarını atmayınız reçel yapabilirsiniz. Veya ocakta kısık ateşte ısıtarak odanıza koku yayabilirsiniz.

Sel baskınına karşı uygulanacak pratik çözümler

İLİŞKİLİ HABER

Sel baskınına karşı uygulanacak pratik çözümler
Kombinin su damlatmasına karşı alınacak yöntemler

İLİŞKİLİ HABER

Kombinin su damlatmasına karşı alınacak yöntemler

BİR YORUM YAPIN 0