Düğümlenmiş kolye nasıl çözülür?

Bayanların en sık karşılaştıkları problem arasında düğümlenmiş kolyeler vardır. Kolye, zincir çeşitleri ister altın ister gümüş olsun dolanmaya oldukça müsaittir. Bu problemi çözmek için temel tüyoları sizlerle paylaşıyoruz.

Altın, gümüş ve imitasyon olmak üzere bunlara yakın kolye,zincir çeşitleri bulunmaktadır. Özellikle son zamanlarda trend olan çok sıralı kolyeler birbirine dolaşmakta daha hızlı sonuç veren cinslerden olmuştur. Birden fazla olması daha çabuk düğümlenmesine neden olduğu gibi zamanımızın çoğunu düğümlenmiş bu kolyeleri açmak için harcarız. Biraz kaç pratik yöntemi uygulayarak bu zahmetten kurtulmanız mümkün. Çözüm masası uzmanlarımız tarafından sizler için hazırladığımız bu bilgileri sayfamızın takibinde bulabilirsiniz.

Düğümlenmiş kolye nasıl çözülür?

- Düğümlenmiş kolyelere yoğun kıvamda bebek pudrası dökerek biraz bekletiniz. Bebek pudrası sayesinde düğümün çözüldüğünü göreceksiniz.

- Kolye düğümünün olduğu yere direkt zeytinyağı dökünüz. Biraz bekletiniz düğümün aralıklarına tığ gibi sivri bir cisim geçirerek düğümü açınız.

- Geniş bir kabın içerisine ılık su koyunuz bebek yağı damlatınız. Düğümlenmiş kolyeyi kabın içine bırakınız. 7-8 dakika kadar bekleyip çıkartınız. Böylelikle kayganlaşan kolyeyi düğümden kolayca kurtarabilirsiniz

Geniş bir kabın içerisine ılık su koyunuz. Bulaşık deterjanını da içine sıkıp suyu köpürtünüz ve kolyeyi suyun içine bırakıp 7- 8 kadar bekletiniz. Kolyeyi sudan çıkartınız da düğümün üzerine köpük uygulayarak düğümün açılmasını kolaylaştırınız.

- Düğümlenmiş kolyenin üzerine direkt olarak tıraş köpüğü sıkınız ve bekletiniz. Daha sonra düğüm kısmından boşluk bırakıp ilerleyerek düğüm açma işlemini gerçekleştiriniz.

Kaz ayağı örgü en kolay nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kaz ayağı örgü en kolay nasıl yapılır?
Yasemin çiçeği reçeli yapmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin çiçeği reçeli yapmanın püf noktaları

BİR YORUM YAPIN 6

Elvin 1 yıl önce

Zeytinyağı gerçekten işe yarıyormuş inanmıyordum ama deneyince oldu

belinay 2 yıl önce

3'lü kolyem var bir türlü çözemiyorum kolyem taş gibi oldu açamıyorum.

Toplam 1 beğeni

papatya 1 yıl önce

açabildin mı aynı şekilde üçlü kolyem karıştı

Toplam 0 Beğeni

Elf 1 yıl önce

Çözdğnmü kolyeni

Toplam 0 Beğeni

Elf 1 yıl önce

açabildin mi kolyeni ? Benimkide 3 lü kllye düğğm düğüm oldu

Toplam 0 Beğeni

nil 3 yıl önce

hiçbiri kolyemi çözmedi yani ne diyim başka

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun