Eskimiş silikon nasıl çıkarılır?

Evde onarılan silikonların uzun ömürlü olması beklenmektedir. Ancak bazı koşullarda silikonların yapısı deforme olabilir ve belli bir süre sonra işlevini yitirebilir.

Silikon; yapısı gereği yapışkan ve esnek bir yapıya sahiptir. Koku çıkarmayan bir maddeye sahiptir. Silikon kimyasalını direkt olarak evdeki herhangi bir madde ile çıkarmanız zorlayıcı bir durum olabilir. Bu nedenle destek ekibimizin size sunacağı bir kaç bilgi sayesinde evdeki eski silikonların nasıl çıkaracağınız ile alakalı çözümleri derledik. Eski silikonlar nasıl çıkarılır? Çıkarma işlemi süresince zemine zarar vermeden nasıl bir yöntem izlenebilir? 

Silikon

Silikon

ESKİ SİLİKON NASIL ÇIKARILIR?

- Silikonu mekanik çözüm yolları ile keserek veya kazıyarak çıkarabilirsiniz. Oldukça pratik bir yol ile çıkarma işlemini sağlayabilirsiniz.

- Silikonu çıkarmak için kazıma işlemi gören aletleri kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kazıma sırasında zemin yapısına zarar vermemeye dikkat ediniz.

silikon çıkarma aparatı

silikon çıkarma aparatı

- Silikonu kesme işleminden sonra arta kalan parçalar için silikon çıkarıcı malzemesini kullanabilir tamamen temizlemesinde etki sağlayabilirsiniz.

- Köpük temizleyicisi silikon çıkarımında en etkili çözüm olması nedeniyle silikon çıkarmak için köpük temizleyici satın alabilirsiniz.

Kelebek örgü modeli nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kelebek örgü modeli nasıl yapılır?
Çelik evye nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Çelik evye nasıl temizlenir?
 Bakliyatların böceklenmesi nasıl önlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Bakliyatların böceklenmesi nasıl önlenir?

BİR YORUM YAPIN 2

def 3 yıl önce

Teşekkürler gerçekten çok bilgilendirici oldu biz bunu eşimle beraber oturup günlerce bulamadık. Emeğine sağlık. Sen bu işleri bırak.

Toplam 1 beğeni

Abc 3 yıl önce

Bu kadar yazıyı tek başınıza mı derlediniz? Bravo... Çözüm yok, birşey yok. İçi boş bir iki paragraf ...

Toplam 17 beğeni