Lavabodan gelen kötü kokular nasıl giderilir?

Ne kadar dikkat edilirse edilsin lavabodan gelen artık kokular ile mücadele etmekte zorlanabilirsiniz. Kokuları gidermenin kesin çözümlerini sizlere aktarıyoruz.

Lavabo içerisinden gelen kokular zamanla rahatsızlık vermeye başlayabilir. Bu durum düzenli olmayan temizliğin ve bakım ihtiyacının habercisi olabilir. Eğer düzenli bir bakım ve onarım dikkate alınmazsa olumsuz sonuçlarla karşılaşabilmeniz kaçınılmazdır. Lavabo kokularına pratik çözüm önerileri nelerdir? Lavabo kokusu için neler yapılmalıdır? Haberimizin içeriği için sayfamıza göz atınız.

Lavabo kokularına kesin çözüm

Lavabo kokularına kesin çözüm

LAVABO KOKULARINA KESİN ÇÖZÜM

- Lavaboların içerisine Türk kahvesi telvesi döküp 10 dakika kadar bekletiniz. Daha sonra kokuların yerine kahve kokusu ile dolup taşan bir lavabo elde etmiş olacaksınız.

- Lavabonun içerisine lavanta yağı dökebilirsiniz. 15 dakika kadar bekletiniz. Her bulaşık yıkadıktan sonra bu işlemi düzenli olarak uygulayınız.

Lavabo kokularına çözüm

Lavabo kokularına çözüm

- Limon veya portakal kabuklarını lavabonun içerisine bırakınız. Islandıkça kokularını açığa çıkaracak ve kötü kokuları emeceklerdir.

- Karbonat ile yasemin yağını karıştırıp lavabonun içerisine dökebilirsiniz. (Beğendiğiniz bir yağ da olabilir) 10 dakika sonra durulayınız.

Kış uykusunda rahat edeceğiniz yatak odası dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Kış uykusunda rahat edeceğiniz yatak odası dekorasyonu
Evde süet bakımı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde süet bakımı nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0