Yağmur lekesi nasıl çıkar? Yağmur lekelerine kesin çözüm

Yağmur değdiği yerde genelde iz yapmayabilir ancak havanın şartlarına ve kirliliğe göre değişkenlik gösteren moleküllere sahip olması nedeniyle bu durum camlar üzerinde faklılık gösterebilir. Yağmurun bıraktığı lekelere çözüm ne olmalıdır? Yağmur izini geçiren püf noktalar nelerdir? İşte, yağmur lekeleri için derlediğimiz çözüm önerileri..

Yağmur damlalarının yapısı gereği gözlüklerde, araba camları ve ev pencerelerinde iz bıraktığı gözlenmektedir. İrili ufaklı tanecikli bu lekeler silinmediği zaman kirli ve bulanık bir görüntüye neden olabilir. Yağmur, kar lekesi gibi damlacıkların leke ortaya çıkardığı durumlarda kolay yolda yapabileceğiniz pratik önerileri sizlerle paylaşıyoruz...Yağmur lekelerine kesin çözüm var mıdır? Yağmur lekeleri nasıl geçmektedir? Haberimizin içeriğine göz atınız.

Yağmur lekesi nasıl geçer?

Yağmur lekesi nasıl geçer?

YAĞMUR LEKESİ NASIL GEÇER?

- Silme suyunuza bir kaç damla sirke ilave ederek yağmur lekelerini yok edebilirsiniz. Ve parlaklık kazandırabilirsiniz.

- Camları mikrofiber bezler yardımıyla silerseniz hem lekelerin giderilmesine yardımcı olduğuna hem de kurulama gerektirmediğine şahit olabilirsiniz.

Yağmur lekesi

Yağmur lekesi

- Bulaşık makinesi için kullandığınız parlatıcıları yağmur lekelerini geçirmek için kullanabilirsiniz.

- Camları gazete kağıdı yardımı ile silerseniz yağmur lekesinden eser kalmadığını göreceksiniz.

Gazete kağıdı ile cam silme

Gazete kağıdı ile cam silme

- Temiz bir beze amonyak katarak yağmur lekelerinde kesin çözüme ulaşabilirsiniz.

Yağmur lekelerini silmenin püf noktaları

Yağmur lekelerini silmenin püf noktaları

- Elde yıkama deterjanı ile de yağmur lekelerine etkili bir çözüm sağlayabilirsiniz. Kullandığınız bölgeye parlatma etkisi de kazandırmış olabilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 0