Çiçek sepeti nasıl hazırlanır? Çiçek seçiminde nelere dikkat edilmeli?

Özel günler için seçtiğiniz çiçek türleri ile alakalı bir fikre sahip değil misiniz? Birbirinden kalifiye çiçek türlerini "Yasemin.com" editörleri olarak sizler için derledik. Peki, çiçek seçimi nasıl olmalıdır? Çiçek sepeti nasıl hazırlanmalıdır? İşte, çiçek seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar...

Çiçek seçimi basit bir iş gibi görünebilir ancak birbirinin yapısına aynı zamanda görselliğine uyumlu çiçekleri seçmek o kadar kolay değildir. Yapıları zıt olan çiçekler nadiren de olsa anlaşabilmektedir. Ancak aynı özelliklere sahip olan çiçekleri kendi arasında birleştirmek her zaman için ideal tercih olmaktadır. Renk uyumları ise dikkat edilmesi gereken bir diğer ayrıntıdır. Çiçek seçimi nasıl yapılmalıdır? Çiçek hakkında belli başlı bilinmesi gereken detaylar nelerdir? Birbiriyle uyum sağlayan özel gün çiçekleri nelerdir? Buram buram kokan, birbirinden güzel çiçekleri sevdiklerinizle nasıl paylaşmanız gerektiğini sizler için derledik.

çiçek alırken nelere dikkat edilmeli

çiçek alırken nelere dikkat edilmeli

ÇİÇEK SEÇİMİNDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

- Yasemin, Leylak ve Güller eşliğinde pembe renkli bir sepet hazırlayabilir veya sipariş verebilirsiniz. Üzerine minik notlara güzel sözler yazarak dalların arasına sıkıştırabilirsiniz. Gül kurutma yöntemleri ve püf noktaları için haberimizi tıklayınız.

Özel gün çiçek seçimleri

Özel gün çiçek seçimleri

- Orkide ile Anemon (Dağ lalesi) ve Papatya çiçeğini birlikte karışık olarak sepete koyabilirsiniz. Beyaz ve morun ahengi bir yana kokuları inanılmaz bir aroma oluşturacaktır.

çiçek seçerken nelere dikkat edilir

çiçek seçerken nelere dikkat edilir

- Fesleğen, Horoz İbiği çiçeği ve Laleyi bir arada koyabilirsiniz. Bu canlı çiçek sepeti, hediye verdiğiniz kişinin evine hem güzel hava hem de sakinlik katacak.

çiçek seçerken dikkat edilmesi gerekenler

çiçek seçerken dikkat edilmesi gerekenler

- Begonvil, Sardunya ve Menekşe eşliğinde bir demet çiçek sepeti hazırlayabilirsiniz. Bu masumane çiçeklerin yansıttığı enerji sayesinde farklı bir ortam oluşmasına yardımcı olabilirsiniz.

Hediye edeceğiniz kişiye özel, sevdiği çiçeklerin listesini oluşturarak, çiçeklerin ebatlarına uygun süslü sepet satın alabilir ve tasarım konusunda yukarıda anlattığımız uygulamalardan yararlanabilirsiniz. Örneğin; sevdiğiniz birinin mezuniyet törenine giderken evinizde hazırlayacağınız çiçek sepetini kişiye özel olarak tasarlayabilirsiniz.

Tarihe damga vurmuş Türk kadınları

İLİŞKİLİ HABER

Tarihe damga vurmuş Türk kadınları
Tonsillit nedir? Tonsillitin belirtileri nelerdir? Boğazın tek tarafı ağrıyorsa...

İLİŞKİLİ HABER

Tonsillit nedir? Tonsillitin belirtileri nelerdir? Boğazın tek tarafı ağrıyorsa...

BİR YORUM YAPIN 0