Evde spor aletlerini yerleştirmenin püf noktaları

Koronavirüsün yayılmasıyla vatandaşlar evlerinde gönüllü karantinaya çıkmaya başladı. Bir çok kadın karantina günlerini spor yaparak değerlendiriyor. Sizlere evde spor aletlerinizi yerleştirmeniz konusunda önerilerde bulunduğumuz bir içerik düzenledik... İşte, evde spor aletlerini yerleştirmenin püf noktaları

Spor, gündelik hayatta sürekli olarak yaptığımız faaliyetler olmaktadır. Rahat bir ev ortamı için yapmanız gerekenlerin başında açık renkleri tercih etmeye özen göstermeniz gerekmektedir. Kombin ve tasarım önerileri için dekorasyon içerikli sayfalarımızı gözden geçirebilirsiniz. Çatı katı veya benzeri alanları spor aletlerini rahatlıkla kullanabileceğiniz mekanlar olarak kullanabilirsiniz. Geniş salon, yatak odası gibi mekanlar da spor köşesi oluşturmak için bir avantaj olmaktadır. Evde spor köşesi nasıl kullanılır? İşte, spor köşesi oluşturmanın püf noktaları...

EVDE SPOR KÖŞESİ OLUŞTURMANIN PÜF NOKTALARI

Spor köşesi

Spor köşesi

- Yatak odasında geniş bir alan oluşturmak için eşyaları belli bir köşede toplayınız. Diğer boşta kalan alanı, çalışma yapacağınız minder veya spor aletlerini koymak için değerlendirebilirsiniz. Sportif renkte duvar kağıdı seçimi görselliği bütünleyebilir. Spor eşyalarınızı rahatlıkla koyabileceğiniz alan oluşturabilirsiniz.

Spor köşesi

Spor köşesi

- Yatak odasında kullanacağınız peluş halı spor yaparken rahat olmanız ve anti stres etki yaratan bir obje olacaktır. Koyu renk ahşap mobilya kullanımı için açık renkte çamaşır kılıfı, pastel renkli duvar modeli kullanımını tercih etmelisiniz. Mobilya seçimine uygun peluş (şagi) halı rengi seçmeye özen gösteriniz.

Spor köşesi tasarımı

Spor köşesi tasarımı

- Çatı katı gibi yerlerde geniş alana sahipseniz rahatlıkla kondisyon aletlerini kullanabileceğiniz köşe yerler bulabilirsiniz. Spor bir ev tarzı oluşturmak için puf minder kullanabilir, deri koltuk seçimine öncelik verebilirsiniz. Eskitilmiş dokuma halı seçimi ortama sportif bir hava kazandırırken aynı zamanda rustik görünüm de elde edebilirsiniz. Bu dizaynı salon içerisinde spor köşesi oluşturmak için aynı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Yatak odası dekorasyonunda bej rengi nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Yatak odası dekorasyonunda bej rengi nasıl kullanılır?
Sahte maske nasıl anlaşılır? Maske takmanın doğru yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

Sahte maske nasıl anlaşılır? Maske takmanın doğru yöntemi
Evde karantinadayken oynanabilecek ücretsiz oyunlar

İLİŞKİLİ HABER

Evde karantinadayken oynanabilecek ücretsiz oyunlar

BİR YORUM YAPIN 0