Ev kazalarına karşı alınacak önlemler

Unutkanlık nedeniyle meydana gelen bir takım ev kazaları bir çok can sıkıcı hatta üzücü olaylara neden olabiliyor. Unutkanlık ve ihmalkarlık durumlarını göz önüne alarak ev kazalarına karşı alabileceğiniz önlemleri sizler için sıralıyoruz. Peki, ev kazalarına karşı alınması gereken önlemler neler olmalıdır? Haberin içeriği için sayfamıza göz atınız...

Ev kazaları ihmalkarlık ve birtakım kazalar sonucu meydana gelmektedir. Araştırmalara göre ev kazaları genç, yaşlı,çocuk diye ayırt etmeksizin yaşanabilir. Bu durumun yaşanmasına önlem alınması için sizlere uygulanması gereken bir takım pratik önlemleri sunuyoruz. Ramazanda evde alınması gereken önlemler neler olmalıdır? Hangi pratik önlemler alınmalıdır? Yanıtlar için haberimizin içeriği okuyunuz...

RAMAZANDA ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER

- Elektrik eşyalarının kapalı olup olmadığını kontrol ediniz. Düğmesini kapatmayı unutma problemi yaşıyorsanız direkt fişten çekiniz.

- Ev aletlerini her zaman ev aletlerinin olduğu kutuda toplayınız. Aksi halde ortada kalan aletler telaşlı olduğunuz bir anda aklınızdan çıkabilir ve yaralanmalara neden olabilir.

- Mutfak ve banyo gibi ortamları ıslak bırakmamaya özen gösteriniz. Pamuk yapılı bez bulundurunuz. Islanma gibi durumlarda pamuk bez yardımıyla kurulayınız.

- Saç kurutma makinesi gibi ürünleri zamanlayıcı özelliği olanından satın alınız. Bu sayede unutkanlıktan kaynaklanan ev kazalarına tedbir almış olabilirsiniz.

- Kesilmiş bardak ve benzeri eşyaları temizlik fırçası ile süpürerek temizleyiniz. Elinizle almaktan veya ıslak bezle temizlemekten kaçınınız.

Blenderdan geçirilmemesi gereken besinler

İLİŞKİLİ HABER

Blenderdan geçirilmemesi gereken besinler

BİR YORUM YAPIN 0