Sofrayı genişletmek için ne yapılır?

Sofrada yer kalmamasından mı şikayetçisiniz? Masanızı değiştirmenin bir çözüm olmaması beraberinde sizlere yapmanız gereken bir kaç pratik tüyo adımı sunuyoruz. Böylelikle davetlerde daha rahat bir iftar ortamı oluşturabilirsiniz. Sofra nasıl genişler? Sofrada yer açmak için neler yapılmalıdır? Haberimizi okumak için sayfa altına göz atınız...

Farklı çeşitlikte sofra şekli bulunmaktadır. Yuvarlak, kare, dikdörtgen ve asimetrik olan masaları normal zamanlar bir yana özel , davet günlerinde donatmak istenir ancak yer konusunda sıkıntı yaşamaktan herkesi yorabilir. Bu gibi durumlarda sizlere sofranızda yer açmak için uygulamanız gereken formülleri açıklıyoruz. Sofra nasıl genişletilir? Sofrada yer açmak için neler yapılır? Haberimizin içeriği için sayfamıza göz gezdiriniz...

Sofra genişletmek için ne yapılır?

Sofra genişletmek için ne yapılır?

SOFRA GENİŞLETMEK İÇİN;

- Sofranıza tuz, karabiber ve baharat tarzı şeyleri koymayınız. Masa yanına minyatür bir sehpa kullanabilirsiniz. Sehpanın üzerine dilediğiniz aparatları yerleştirebilirsiniz.

- Büyük tencereleri getirip masada servis yapmak yerine küçük kaplara veya ebat olarak küçük tencerelere koyabilirsiniz. 

- Sofrada yenmeyen meyve veya garnitürleri bakarak masadan kaldırabilirsiniz. Boşuna durması yer kaplamasına neden olmaktadır.

- Masaya aksesuar çiçek gibi nesneler koymak yerine peçete veya ekstra bir sus şişesi  gibi yer kaplamayacak malzemeleri kullanabilirsiniz.

Sofra genişletme yolları

Sofra genişletme yolları

İçi buz dolu bir termosu masanın yanında bulundurunuz. Meşrubatları bardağa koyduktan sonra içeceklerin ağzını sıkıca kapatıp termosa koyunuz.

- Sofraya hemen her şeyi servis etmek zorunda değilsiniz. Mesela tatlı gibi. Yemek sonrasında yenecek olan tatlının, masada durması yerine buzdolabında serin ayarda muhafaza ediliyor olması tatlının tazeliğinin korunmasında olumlu etki sağlar.

Çöp kovasında su birikmesine pratik çözüm

İLİŞKİLİ HABER

Çöp kovasında su birikmesine pratik çözüm

BİR YORUM YAPIN 0