Ortopedik eşyalar nasıl yıkanmalıdır?

Kemikler, eklemler, kaslar ve sinirler gibi hareketi sağlayan organ bozukluklarını tedavi eden bilim dalına Ortopedi denir. Bu organların rahatsız olma durumunda ise doktorlar tarafından ortopedik eşya kullanımı önerilmektedir. Oldukça rahat olan ortopedik eşyaların temizliği nasıl yapılmalıdır? İşte, yanıtlar...

Ortopedik yatak veya ayakkabı gibi benzeri ürünler bel, ayak ağrısı çekenler için birebir çözüm olarak kullanılabilmektedir. Ortopedik eşyalar çok hassas oldukları için dikkatli kullanılmaları gerekmektedir. Uzun ömürlü olmaları için düzenli ve dikkatli kullanım sağlanması gerekmektedir. Konfor ve sağlığınız için satın aldığınız ortopedik eşyaların temizliği nasıl yapılmalıdır? Ortopedik eşyalar nasıl yıkanır? Pratik temizliği hakkında bilgileri sizlerle paylaşıyoruz...

Ortopedik eşyalar nasıl yıkanmalıdır?

Ortopedik eşyalar nasıl yıkanmalıdır?

ORTOPEDİK EŞYALARIN TEMİZLİĞİ

- Ilık bir suyun içerisine karbonat koyunuz. Eşya üzerinde lekeler varsa karbonat lekeleri geçirecektir.

- Ilık bir suyun içerisine bulaşık deterjanı sıkınız. Suyu biraz köpürttükten sonra eşyaları suyun içerisinde belirli bir süre bekletiniz.

- Makinede yıkamak istiyorsanız hassas olan derecede yıkayınız. Kurutma makinesinde eşyaları kullanmanız yapısında deformasyon oluşturabilir.

Ortopedik eşya temizliği

Ortopedik eşya temizliği

- Bir miktar kaya tuzu bir miktar beyaz sirkeyi ılık suyun içerisine koyunuz. Ortopedik eşyalarınızı bu karışımda yıkayabilirsiniz.

- Bir sprey şişesinin içerisine leke çıkarıcı ve su karıştırarak ortopedik eşyaların üzerine yağmurlama yaparak kurumaya bırakınız.

Mezuniyet günü unutulmaması gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Mezuniyet günü unutulmaması gerekenler
Brokoli nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Brokoli nasıl temizlenir?

BİR YORUM YAPIN 0