Evden duman kokusu nasıl çıkar?

Saç kurutması gibi bazı eşyalar belli bir zaman sonra kısa devre yapabilir. Bu nedenden ötürü ısınmaya ve kötü koku çıkarmaya başlamaktadır. Kötü koku probleminin yanı sıra alet duman çıkartmaya başlar. Peki, evden kötü koku ve duman kokusunu ne gidermektedir? En etkili yöntem nelerdir? İşte, haberin ayrıntıları...

Evde kullanılan gündelik kişisel eşyalar, uzun ömürlü olsa da içine kaçan kir, toz veya çok fazla kullanımından dolayı kısa devre yapabilir. Bazı durumlarda kullanılan prizin de aletin bozulmasına neden olduğu bilinmektedir. Bu nedenle elektrikli aletleri kullanmaya başlamadan önce kullanımı hakkında elektrikçiye danışılması ve kullanım şartlarının en uygun nasıl olacağı öğrenilmesi doğru bir hareket olacaktır. Kötü koku ve duman çıkaran saç kurutma makinesi gibi aletler kullanılmaya devam edilmemelidir. Aksi halde zehirlenme veya yangın gibi kazalara neden olabilir. Peki, evden kötü koku veya duman kokusu nasıl çıkarılır? İşte, yapılması gereken en etkili yöntemler...

Evinizden duman kokusunu gidermek için en etkili yöntemler

Evinizden duman kokusunu gidermek için en etkili yöntemler

EVDEN DUMAN KOKUSU NASIL ÇIKAR?

- Duman kokusu çabuk yayılan bir madde olduğu için evin her alanına rahatlıkla dağılabilir. 

- İlk yapmanız gereken hareket camların hepsini sonuna kadar açık hale getirmek ve temiz havanın içeri akışını sağlamaktır.

Duman kokusunu gidermek için en etkili yöntemler

Duman kokusunu gidermek için en etkili yöntemler

- Koku parfüm gibi ürünleri sıkmaktan kaçınınız. Bu maddeler kimyasal içerikli (yanıcı madde ) olduğu için sağlığınız açısından iyi bir tercih olmayacaktır.

- Boş bir sprey şişesine salt su doldurunuz. Ve evin her alanına sıkmaya başlayınız. Su evin hararetini alacaktır.

Duman kokusunu gidermek için en etkili yöntemler

Duman kokusunu gidermek için en etkili yöntemler

- Evin her alanında bir mum yakınız. Mumun dumanı ve kötü kokuyu çekme özelliği vardır. Mum sayesinde süre gelen olumlu etkileri fark edeceksiniz.

- Evinizde havalandırma benzeri eşyalar varsa, merkezi konuma sabitleyerek kullanmayı ihmal etmeyiniz. Mutfağın davlumbazını çalıştırarak evin havasındaki değişime katkı sağlayabilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 4

İsöimiz 4 yıl önce

Böyle uyduruk bi yazı görmedim. Camları açın koku çıksın ;))

Toplam 6 beğeni

Çaydanlık yandı 3 yıl önce

Çaydanlığım yandı evde duvara sinmiş koku var nasıl çıkarırım

Toplam 1 Beğeni

Batu 3 yıl önce

Çaydanlık yandı evde dehşet bir is kokusu var nasıl geçiririm acil yardım

Toplam 0 Beğeni

Yanık 4 yıl önce

Evinde çaydanlık yanarsa bu makaleyi çok ararsın

Toplam 6 Beğeni