Yerden ısıtma sistemi nasıl yapılır? Yerden ısıtma sistemi ömrü ne kadar?

Klasik ısıtma yöntemlerine kıyasla hem bütçeye uygun hem de sağlığa olumlu etkileri olan yerden ısıtma sistemi, nedir, ne için kullanır? Sizler için araştırdık. Detayları sayfamızın içeriğinde bulabilirsiniz.

Geçmişte günümüze kadar dayanan yerden ısıtma sistemi, eski bir sistem olmasına rağmen sıklıkla kullanılmamaktadır. Soba, elektrikli ısıtıcı ve kombi gibi ısıtma sistemi daha fazla rağbet görmektedir. Bu sistem nasıl kullanılır? Sağlığı etkilediği olumlu yönleri nelerdir? Bütçeye uygun bir sistem olduğunu hangi özelliğinden anlarız? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Yerden ısıtma sistemi nedir?

Yerden ısıtma sistemi nedir?

YERDEN ISITMA SİSTEMİ NEDİR?

Yerden ısınma sistemi, hem ekonomik hem de sağlıklı bir ısınma sistemidir. Isıyı yerden vermesi nedeniyle, ortamı daha geniş kapsamlı ısıtır. İnsanlar sürekli yer ile temas halindedir. Sağlıklı olması durumu bundan dolayı gelişmektedir diyebiliriz. Isıtıcının boruları görünmemesi nedeniyle evin içerisinde nem oranı daha iyi ayarlanır ve bu sayede baş ağrılarına neden olmaz. Fiziken ısı yerden yukarıya doğru oluşmaktadır. Bu nedenle yerden ısıtma sistemi en ideal tercihiz olmalıdır.

Yerden ısıtma sistemi nedir?

Yerden ısıtma sistemi nedir?

BU SİSTEM NERELERDE KULLANILMALI?

Yerden ısıtmada iki farklı sistem kullanılır. Zemine döşenen kablolar veya borularla sağlanan ısıtma sulu borulu ve elektrik kablolu olarak ayrıştırılır. Elektrik kablolu olan ısıtmalarda diğer ısıtma yöntemine kıyasla zemine elektrik boruları döşenerek ısıtma sağlanır. 

Yerden ısıtma sistemi nerelerde kullanılır?

Yerden ısıtma sistemi nerelerde kullanılır?

ELEKTRİKLİ YERDEN ISITMA SİSTEMİ NERELERDE KULLANILIR?

Bahçelerde ve seralarda, hamamlarda, yarı kapalı ya da kapalı balkonlarda, kış bahçelerinde, otellerde, iş merkezlerinde, hayvan barınaklarında, camilerde ve spor alanlarında kullanılır.

Elektrikli yerden ısıtma sistemi nedir?

Elektrikli yerden ısıtma sistemi nedir?

YERDEN ISITMA SİSTEMİNİN AVANTAJLARI NELERDİR?

Termostat yardımıyla ısı seviyesinin ölçülebildiği yerden ısıtma sisteminde, sıcaklık istenen seviyeyi görmesi halinde durur. Düşük dereceli ısıtma türleri arasında yer alan yerden ısıtma yöntemi bütçeye katkı sağlar. Diğer ısıtma sistemleri ısının havada çabuk tükenmesini sağlarken, yerden ısıtma sistemi, ısıyı sabit bir şekilde izole ederek pek çok alana dağıtır. Ekonomik kullanımı amaçlayan bu sistemi evinizde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Yerden ısıtma sisteminin avantajları

Yerden ısıtma sisteminin avantajları

Patara ne demek? Patara Antik Kenti nerede, nasıl gidilir?

İLİŞKİLİ HABER

Patara ne demek? Patara Antik Kenti nerede, nasıl gidilir?

BİR YORUM YAPIN 0