Ne krem ne ilaç sadece bunu tüketin!

Civan perçemi bitkisi, bilimsel araştır­malarda fito-estrojen içeriğinden dolayı ciltteki kırışıklıkları engellediği açıklanmıştır

Civan perçeminin en büyük özelliği hemoroid ve diğer bir çok hastalıkta işe yarar oluşudur. Dahili hemoroidlerde içerek, harici hemoroidlerde içerek ve tampon olarak kullanılan en etkin bitkidir. Migrene yol açan bir çok sebebi ortadan kaldırması ile de tanınmaktadır. En popüler özelliği hemoroidde kanama dindirici ve büzücü özelliğidir. (Dahilen mide, hemoroid, haricen burun kanamaları).

AĞRILARA İYİ GELİYOR

Diğer taraftan inflamasyon belirtileri giderici özellikleri ile dahili ve harici tüm iltihabi olaylarda kullanılabilir. Antiinflamatuar özelliği nedeni ile kadın genital sistem hastalıklarından vulvitis, kolpitis ve fluor vaginaliste aynca menopoz ve regl (adet) dönem ağrılarında iyileştirici etkileri özellikle Avrupa'da çok eskiden beri bilinmektedir.

Kadınlarda meme fibrokistleri, akıntı, genital enfeksiyon, mantar, kramp, ateş basması, terleme, osteoporoz, migren, baş ağrısı, baş dönmesi gibi sorunlarda araştırmalar olumlu sonuçlar vermiştir. Anti-alerjenik etkileri de vardır.

YÜKSEK TANSİYON HASTALARINA ÖNERİLMEKTEDİR

Diyabet ve egzamada da kullanılabilir. Kan akışını düzenlediği için yüksek tansiyon hastalarında önerilmektedir. İtalya'da Milano Üniversitesinde yapılan bir araştırmada civan perçeminin estrojen aktivitesini arttırdığı belirtilmiştir. İçeriğindeki Apigenin ve Luteolin etken maddeleri estrojen reseptörlerini aktive etmektedir.

HAFIZAYI KORUYOR!

Hafıza kaybı üzerindeki etkisi ise; kolin etken maddesi içeriğinin zengin olmasıyla si­nirsel iletimde ve hafızanın korunmasında önemlidir. Bu bitki için, neredeyse kadınların yararına olan bir bitkidir.

KIRIŞIKLIKLARI ENGELLİYOR

Bayanlarda hormonal dengenin sağlanması, genital organlar­daki başarısı bile birçok hastalığın iyileşmesinde ve tedavisinde civan perçemini vazgeçil­mez yapmaktadır. 15-55 yaş aralığında tüm bayanların mutlaka kullanması ve olası kadınsal rahatsızlıkların engellenmesi adına en doğru tercihtir. İngiltere'de yapılan bilimsel araştır­malarda fito-estrojen içeriğinden dolayı ciltteki kırışıklıkları engellediği açıklanmıştır.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0