Sabahları dinç uyanmanın 7 sırrı

Özellikle kış aylarında, sıcak yatağınızdan kalkmak size de zor geliyorsa bu basit teknikleri deneyerek zinde uyanabilirsiniz...

Sabah saatlerinde, alarmınızı kapatarak yeniden uykuya dalıyorsanız ya da, uyandığınız halde zihninizi toparlamakta ve üretken olmakta zorluk çekiyorsanız, bu basit tekniklerle daha zinde uyanabilirsiniz. 

1- Uyandıktan hemen sonra derin nefes alın



Yoga ve benzeri teknikleri denemiyorsanız bile, uyandığınız ilk iki dakikada alacağınız 10 derin nefes zihninizi açmanızda yardımcı olur.

2- Mutlaka su için



Evden çıkmadan içeceğiniz iki bardak su, kendinizi zinde hissetmenizi sağlar.

3- Temiz hava alın



Uyandıktan hemen sonra kısa bir süreliğine de olsa uykunuzun açılması için odanızı havalandırın.

4- Zihninizi boşaltın



Evden çıkmadan hemen önce iki dakika sakin bir ortamda oturarak, hiç bir şey düşünmemeye çalışın. Bu sizi sakinleştirerek zihninizi uyandırır.

5- Evden çıkmadan atıştırın



Sabah evden çıkmadan hem besleyici hem de büyük öğünlerden uzak durmak için bir parça peynir ya da birkaç tane zeytin atıştırın. 

6- Müzik dinleyin
 


Dışarı çıkmak için hazırlığınızı sevdiğiniz bir parça eşliğinde yaparak, yeni güne odaklanın.

7- Ensenizi yıkayın



Bütün bunlara vaktiniz yok ve hemen evden çıkmanız gerekiyorsa, yüzünüzü yıkarken ensenize süreceğiniz bir miktar su, sizi auyandırarak kendinize getirir. 

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

gül 7 yıl önce

Eğer abdest alırsanız hemen ayılırsınız, diğerleriyle uğraşmaya çok gerek yok.

Toplam 30 beğeni

deli..dolu 6 yıl önce

aynen sabah ilk uyandığında besmele çekip güzel ılık su ile duş alacaksın ve abdest alıp dört(4)rekat namaz kıl ondan sonra slow müzik eşliğinde hafif kahvaltı inanın insanı UÇURUR..UÇURUR..UÇURURRRR..,,,çünki ben devamlı yaparım..,,

Toplam 0 Beğeni