Dondurmayı gündüz yemenin zararları

Gündüz dondurma tüketmenin zararlı olduğunu biliyor muydunuz? Dondurma yedikten sonra herhangi bir sağlık sorunu yaşamak istemiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. İşte gündüz dondurma yemenin olumsuz etkileri..

Yapılan araştırmalarda gündüzleri vücudun ihtiyacı olan besinler alınmadan dondurma tükettildiğinde bazı sağlık sorunlarıyla karşılaşabileceği ortaya çıkmıştır. Yaz mevsiminin vazgeçilmezlerinden biri olan dondurmayı uzmanlar, akşam saat 22.00'den sonra tüketilmesi gerektiğini vurguluyor. Erken saatlerde tüketilen dondurmanın içerisinde bulunan şeker vücudu olumsuz etkiler. 

GÜNDÜZ TÜKETİLEN DONDURMA MİDE GRİBİNE NEDEN OLUR

Gündüz tüketilen besinleri daha sağlıklı sindirmek için yaklaşık 7-8 saat üzerinden geçmesi gerekir. Sindirilme tamamlanmadan dondurma tüketildiğine; mide gribi, bağırsak hastalıklarının yanı sıra  kilo alma gibi problemler ortaya çıkar. 

Küflü gıdalar tüketilir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Küflü gıdalar tüketilir mi?

BİR YORUM YAPIN 1

Dilek 5 yıl önce

Eski köye yeni adet , bu kadar saçma birşey duymadım. Şimdiye kadar hep nerde gördüysek orda yedik ne mide gribi olduk ne öldük ! Hergün birşeyler çıkartmayın.

Toplam 3 beğeni