Kolloidal gümüş suyu nedir? Gümüş suyunun faydaları nelerdir? Gümüş suyu nasıl kullanılır?

Hücre yapısını yenileyen ve özellikle kansere karşı mucize bir etkisi olan gümüş suyu, 1920'li yıllardan bu yana doğal tedavi olarak kullanılıyor. Alternatif tıp uzmanları tarafından sıklıkla kullanılan gümüş suyu hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. Gümüşün içindeki nanopartikülerin elektrikle suya aktarılmasıyla hazırlanır. Peki Gümüş suyunun faydaları nelerdir? Gümüş suyu nasıl kullanılır?

Gümüş parçacıklarının içinde bulunduğu yere kolloidal gümüş denir. Özel su alternatif tıpta kullanılır ve birçok hastalığa faydalıdır. Antibiyotik özellikleri olan bu suyun enfeksiyon hastalıklarında kullanılır. Yapılan bazı araştırmalarda faydasının aslında çok olduğu gözlemlenen gümüş suyunun Lyme hastalığı, tüberküloz ve hatta AIDS gibi hastalıkların tedavi edilmesine yardımcı olabileceği düşünülmektedir. Kolloidal gümüş suyu yaralar üzerinde oldukça etkilidir. Gümüş suyu üzerine tamamlanmamış araştırmalarda vardır. Örneğin bu maddenin henüz nasıl kullanılması gerektiği tam olarak bilinmemektedir. Gümüş suyunun içerisindeki maddeleri vücuttaki zarların üzerine yerleşmeye çalışan zararlı kanserli  ya da tümörlü hücrelerin DNA yapısını bozduğu görülmüştür. 

gümüş suyu, gümüşün içindeki maddelerin elektrikle suya aktarılmasıyla oluşur

gümüş suyu, gümüşün içindeki maddelerin elektrikle suya aktarılmasıyla oluşur

GÜMÜŞ SUYUNUN FAYDALARI NELERDİR?

- Uygulandığı bölgede olan kaşıntı ve tahrişi azaltır. Örneğin normal ya da güneşten kaynaklı oluşan yanıkları tedavi eder. Buradaki hücreleri yok ederek yeni cilt hücrelerinin oluşmasını destekler.

- Yapılan bir araştırmada sinüs enfeksiyonlarının yayılmasını engellemek için ve kontrol etmek için kullanılır. Genellikle bu sudan özel burun spreyleri yapılır.

- Antiseptik özelliği sayesinde yüzde gelişmiş mikropları temizler. Örneğin şiddetli ve ağrılı sivilce tedavisinde etkilidir. 

- Eski zamanlarda bu suyu yaraları temizlemek ve çabuk iyileşmesi için kullanılırmış.

- Eklemlerde ortaya çıkan ciddi sağlık sorunlarının gelişimizi engelleyerek kemik ve kas sistemlerinin daha sağlıklı çalışmasını destekler.

gümüş suyu özellikle sinüzit hastalıklarda kullanılır

gümüş suyu özellikle sinüzit hastalıklarda kullanılır

GÜMÜŞ SUYU NASIL KULLANILIR?

Gümüş parçacıklarının saf su içerisinde homojen olarak dağılmış haline gümüş suyu denir ve 6 dakikada etkisini gösterir. Ağız yolu ile kullanılabilir. Gümüş maddesi suyun içerisinde birbirini itekleyerek çözülür. Ortaya temiz ve homojen bir su çıkar. Elektrik yüküne sahip bu bu su vücuda kısa sürede yayılarak vücudun daha dinç olmasını sağlar. Hiçbir yan etkisi olmayan bu gümüş suyu vücuttan indirim yolu ile atıldığında tüm sindirim rahatsızlıklarını da çözümler. 

Sedef hastalarında korona riski nedir? Sedef hastalığı belirtileri nelerdir ve bulaşıcı mıdır?

İLİŞKİLİ HABER

Sedef hastalarında korona riski nedir? Sedef hastalığı belirtileri nelerdir ve bulaşıcı mıdır?

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 21

Işık ışık 8 ay önce

Bende kullanıyorum hic bir hastalık kalmıyor gümüş suyu bir şifadır

Toplam 1 beğeni

BARIŞ 3 yıl önce

kafamız karıştı bu faydalı mı zararlı mı . net cevap verebilecek biri var mı...

H. U. T 3 yıl önce

İnanıyorum çünkü bir yıldır TTS Teknolojisi ile üretilen içinde organik gümüş bulunan ürün kullanıyoruz, çok faydasına şahit olduk. Özellikle virüsten korunmada çok etkili (ağızdan alınmadığı içinde çok güvenli)

Toplam 2 beğeni

Gokce 2 yıl önce

Ağızdan almayarak nasil faydasını gördün gerçekten çok merak ettim doğrusu daha kullanmayı bile bilmiyorsun birde yorum yaziyorsun

Toplam 0 Beğeni

Hasibe 3 yıl önce

Nasıl kullanıldığını soyler misiniz. Ağızdan alınmıyor sa faydasını nasıl görüyorsunuz

Toplam 4 Beğeni

N.A. 3 yıl önce

Olumlu düşünmüyorum.Ağır metallerin karaciğer ve barsak florasını bozduğunu bilim adamları söylediğine göre dikkatli olmak gerekir. Doktora sormadan hiçbir şey kullanılmamalıdır.

Toplam 2 beğeni

*** 3 yıl önce

Hİçbir doktorun gümüş suyunu kullanın dediğini duymadım.

Toplam 0 Beğeni

O.K 3 yıl önce

O bilim adamlarının verdıgı ılaclar organlara zarar vermıyormu sanıyorsun. ne varsa eskılerde var kardesım. ben bunu bılır bunu soylerım.

Toplam 8 Beğeni

N.A. 3 yıl önce

Çok zararlı olduğunu düşünüyorum.Ağır metaller karaciğer ve bağırsak florasını bozuyormuş. Bilim adamları uygun görmüyor.

Hatice Turan 3 yıl önce

Siz zararlı olduğunu düşünüyorsunuz ben bir yıldır faydalarını bizzat yaşıyorum. Özellikle virüsten korunmada üstelik ağız yoluyla değil TTS TEKNOLOJİSİ alınan organik gümüş katkılı ürünle

Yorumların Tümünü Okuyun