Canan Karatay'dan yine ezber bozan açıklama! Yemekten sonra çay içerseniz...

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık açısından yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak yaptığı ezber bozan açıklaması ile yine şaşırttı. Karatay yemekten sonra çay içenleri işte bu sözlerle uyardı.

Kalp ve İç Hastalıkları  Prof. Dr. Canan Karatay, şeker bağımlığına değinerek sağlık açısından gün içerisinde neler tüketilmesi gerektiğini söyledi. Yapılan bazı alışkanlıkların ise sağlığı olumsuz etkilediğinin altını çizen Karatay, sık sık tüketilen çaya şeker yerine tereyağı konularak içilmesi gerektiğini vurguladı. Şekerin vücudun direncini olumsuz etkilediğinin altını çizerek, vücudun şeker ihtiyacını meyvelerden karşılanması gerektiğini belirtti. 

"KURTLU ELMA DAHA SAĞLIKLI"

Meyve ve sebzelerin organik olmasını söyleyen Karatay, elmanın kurtlu olması hiçbir tarım ilacına maruz kalmadığını göstergesi olduğunu bu yüzden bu elmaların daha sağlıklı olduğuna dikkat çekti. 

Karatay, demir maddesinin vücut için önemli olduğunu yemek sonrasında çay tüketildiğinde bu maddenin etkisinin azladığını bunun yerine maden suyu içilmesi gerektiğini hatırlattı.

Daha önceki açıklamasının altını çizen Karatay tuzun vücut için olmazsa olmaz olduğunu içilen suya bile tuz konulması gerektiğini belirtti. Ayrıca en sağlıklı kahvenin Türk kahvesi olduğunu da açıkladı. 

Şeyma Subaşı takipçi kaybetmeye başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı takipçi kaybetmeye başladı!
Emine Erdoğan 'Sporla Kal Güvende Kal' projesi için konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan 'Sporla Kal Güvende Kal' projesi için konuştu
Engelli ile hem güldürdü hem düşündürdü

İLİŞKİLİ HABER

Engelli ile hem güldürdü hem düşündürdü
Sağlık Bakanlığından ambalajlı sularla ilgili kritik açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Sağlık Bakanlığından ambalajlı sularla ilgili kritik açıklama

BİR YORUM YAPIN 32

Mehmet sezgin 5 yıl önce

Söz konusu sağlikli beslenme olunca akla ilk gelen insan ama çaya şeker yerine tereyagi koymak nedir hiç içmesek daha iyi tereyağli çay içmektense.

Toplam 1 beğeni

Ercan gönülcan 5 yıl önce

Canan hocanın bakış açısı çok dogru .ilaçlanmış sebze ve meyve aynı zamanda hormonlanmış ,yani ticari kaygıları gidermek için her türlü önlemi almak için saglıksız hale getirilmiştir .ama kurt giren ürün ise hiç bir kimyasal degil bırakın meyvenin sebzenin agacı dahi ilçlanlamışki .oraya kurt girip yaşayabiliyor .dogal hayvanın yaşayacagı şey dogalldır .biz herşey eski zamandaki gibi iriyse kaliteli zannediyoruz .bize iyi yutturuyorlar .yutmayın artık ,çigneye çigneye yiyinki .tüketici haklarınızda çignetmeyin.

Toplam 3 beğeni

Meltem 5 yıl önce

Iyi ki varsın dürüst insan dünyanın sizin gibi degerlere cok ihtiyacı var. Sıze guvenıyorum çünkü sız mesleğini en dogru yapan cok az ınsan arasındasınız. Kendınıze cook iyi bakın uzun yıllar yasayın ınsallah. Size ihtiyacımız var. Sızı seviyorum.

Toplam 9 beğeni

Semih 5 yıl önce

Vay bune sevgi meltem hanım

Toplam 0 Beğeni

İsimsiz 5 yıl önce

Bunu zaten biliyoruz. Yeni bölüm değil ki

Toplam 1 beğeni

tavsanayagı 5 yıl önce

senı sevıyoruz canan hocaaa,kıymetını bılın bu hocanın bı daha da gelmez dunyaya

Toplam 11 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun