Bu hafta 6 film vizyona girecek / Fragmanlar

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 6 film vizyona girecek.

Birol Güven'in yönettiği ve Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın oynadığı "Pamuk Prens" izleyiciyle buluşacak.

Yapımcı ve yönetmen Birol Güven'in senaryosunu yazıp oyuncu kadrosunda da yer aldığı komedi türündeki film, oyuncuların kendilerini canlandırdığı bir hikayeyi ele alıyor.

"Yok Artık 2"

Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Şahin Irmak, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu ve Yağmur Tanrısevsin gibi isimlerin başrolünde yer aldığı filmin yönetmenliğini Caner Özyurtlu yaptı.

İlk filmde bir takside anlatılan yol hikayeleri ekseninde gerçekleşen olaylar, serinin ikinci filminde bu kez bir berber dükkanından seyirciye ulaşacak.

"Bayram Abi"

Başrollerinde Barbaros Dikmen, Ayhan Taş, Ecem Karavus, Sinem Ekşioğlu'nun yer aldığı ve yönetmenliğini Erdi Dikmen'in üstlendiği "Bayram Abi", bir esnaf komedisini ele alıyor.

Senaryosu da Erdi Dikmen'e ait olan film özetle şöyle:

"Annesi, babası ve babaannesiye birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali arkadaşının düğününde görüp, körkütük aşık olduğu Sinem'le tanışmaktır. Genç ve başarılı bir iş kadını olan Sinem ülkenin en büyük kola şirketlerinden biri olan Koma Kola'da reklam ve pazarlama müdürüdür. Bayram, Sinem'e ulaşmanın yolunun kendi kola markasını yaratmaktan geçtiğine inandığından sevdiği kızın kalbini kazanmak için yola koyulur."

"Trendeki Kız"

Tate Taylor'un yönettiği filmde Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson ile Justin Theroux oynuyor.

Paula Hawkins'in aynı adlı çok satan romanından sinemaya uyarlanan dram türündeki film, işsiz, alkolik ve günlerini tren yolculukları yapıp, sorunsuz çiftleri gözlemleyerek geçiren bir kadının hayatına odaklanıyor.

"Pete ve Ejderhası"

Oakes Fegley, Oona Laurence, Bryce Dallas Howard ile Robert Redford'un başrolünde oynadığı filmin yönetmen koltuğunda David Lowery oturuyor.

Macera türündeki film, Pete isimli yetim bir çocukla en iyi dostu ve aynı zamanda bir ejderha olan Elliott'ın maceralarını konu alıyor.

"Canım Kardeşim Benim"

Murat Kürüz'ün yazıp yönettiği animasyon türündeki filmin seslendirmelerini Mustafa Oral, Şebnem Ünaldı, Gazanfer Ündüz, Ece Erişli ve Sude Eldem yaptı.

Film, aralarında üç yaş fark olan ve birbirleriyle sürekli rekabet halindeki iki kız kardeşin bir gün ormanda sevimli uzaylılarla karşılaşmaları sonucu başlayan maceralarını izleyicinin beğenisine sunuyor.

BİR YORUM YAPIN 0